11:53 Poznati Što je stariji, sve je bolji frajer: Ova rutina je tajna sjajnog izgleda Džordža Klunija
19:45 Poznati Amal i Džordž Kluni otkrili ZANIMLJIVE stvari o BLIZANCIMA: "Govore jezikom koji mi NE RAZUMEMO, ne znamo šta pričaju"
10:50 Poznati Najveći ZAVODNIK u Holivudu u svojoj 61. godini izgleda kao MLADIĆ: Ne pridržava se DIJETE, niti posebnog režima ishrane, TAJNA je u ovome
20:30 Porodica Nije u pitanju ZDRAVA HRANA, a ni TERETANA: Džordž Kluni ima 61 godinu, a ovo je njegova TAJNA za BRUTALAN izgled
08:01 Poznati "U jednom trenutku imala je svega 35 kilograma": Anđelina Džoli se bori sa RETKOM bolešću, niko još ne zna pravi uzrok nastanka
18:28 Poznati Imao je priliku da zaradi 35 MILIONA za samo nekoliko SATI: Zbog JEDNOG razloga, Džordž Kluni je odbio ponudu za posao iz SNOVA!
08:30 Poznati Pomirio se da NEĆE IMATI DECU, a onda je JEDAN razgovor sa Amal sve promenio: Džordž Kluni nikad iskreniji i emotivniji!
18:40 Poznati Danas ljubi prelepu Amal Kluni: Malo je poznato da je OVA poznata GLUMICA bila PRVA supruga Džordža Klunija!
08:31 Poznati "Oni tečno govore jezik koji mi NE RAZUMEMO": Džordž i Amal Kluni OTKRILI koje talente su nasledili njihovi četvorogodišnji BLIZANCI
18:58 Lepota i Moda Farmerke i košulja su savršen par: Odličan izbor za putovanje avionom, neće vam biti hladno, a ni vruće, klasika je uvek najbolja
18:27 Poznati Danas slavi 101. rođendan: Živa legenda se oseća kao devojčica bez obzira na godine, i dalje obožava jednu stvar
17:53 Zdravlje Lepo će vas osvežiti: Pre nego što popijete vodu, u čašu stavite ovo voćku, pravo okrepljenje tokom vrućine
17:20 Poznati Svi su ga znali kao Gagu, Prleta ili Popaja: Iznenadićete se kad čujete koje je pravo ime legendarnog glumca Dragana Nikolića
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:30 Dom i saveti Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta