10:53 Porodica Luku je rodila u 56. godini: Doktori su bili šokirani, žene su je ubeđivale da će joj dete biti bolesno, a evo šta je s dečakom
10:10 Dom i saveti Jedna reč vam uništava život, a da toga niste ni svesni: Prestanite je izgovarati, odmah
10:02 Lepota i Moda Ko je Srpkinja Ana kojoj je Adrijana Lima na Instagramu javno poslala poruku? O ćerki Radomira iz Užica danas priča ceo svet
09:47 Horoskop Jesenja ravnodnevnica 22. septembra donosi veliku prekretnicu za 4 znaka: Evo šta da očekujete i kako da iskoristite ovaj period
09:27 Porodica Oca svi dobro znate, ali i mama joj je bila vrhunska sportistkinja: Ko je i kako izgleda majka Angeline Topić?
08:57 Poznati Mala, plava slatkica nestala iz javnosi, pa uslikana u najlepšem izdanju: Ešli Tisdejl je trudna, pogledajte kako sada izgleda najslađa tinejdž zvezda
08:25 Horoskop Nikad nemaju problem s novcem: Ova 4 znaka horoskopa privlače pare, a umeju i da uštede
07:58 Dom i saveti Pranje na ovoj temperaturi, nabija račune i uništava odeću: Ovako više ne uključujte veš mašinu, samo štetu donosi
21:58 Horoskop Od 22. septembra, Mars u Škorpiji donosi snažnu energiju: Ova 4 horoskopska ponovo će zavoleti život, stiže nešto najlepše
21:27 Dom i saveti Kako se hortenzije spremaju za narednu godinu? Orežite ih ovako na jesen i ima da bujaju sledeće sezone
20:58 Poznati Ko je frajer koji je zaludeo i žele i muškarce u novom filmu: Kao isklesan je, svaki mišić se jasno vidi
20:27 Dom i saveti Kiseli kupus traje i do leta, ovo će ga održati: Nema šanse da se pokvari, samo dodajte ovo u bure
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama