11:28 Zdravlje Pritisak mi je bio 162/92: Probala sam tehniku za lečenje hipertenzije ruskog doktora Šišonina i evo šta je pokazao aparat posle 20 minuta
10:55 Porodica Ovo je najlepša priča koju ćete danas pročitati: Dušanka je svoju baku prvi put odvela na more, evo šta je rekla kada se bućnula
10:30 Zdravlje "Jede mozak i napada decu": Dr Saša Milićević kaže da se smrtonosna ameba nalazi u bazenima i ulazi kroz nos
10:16 Ispovesti Nije sreća para puna vreća! Posle 85 godina istraživanja naučnici sa Harvarda tvrde da životnu radost donosi samo jedna stvar
09:58 Zdravlje U Hitnoj pune ruke posla zbog vrućina: Dr Balević otkrila šta morate da uradite čim ustanete
21:40 Zdravlje Ovo svi treba da znaju: Posle dužeg vremena oglasila se dr Nada Macura i to sa dobrim razlogom
21:27 Ispovesti Pokvarene ljude boli vaša sreća: Kada vas neko uvredi I ponizi, odmah mu recite jednu rečenicu
19:55 Porodica Ljudi prave veliku grešku kada uključuju veš mašinu: Nikada ne smete da perete svoju odeću na 30 ili 40 stepeni
17:38 Zdravlje ČAJ PROTIV VRUĆINE Uz 2 šoljice ovog napitka lakše ćete prebroditi toplotni talas, Dženifer Aniston ga redovno pije
17:07 Zdravlje Sofija Loren se kune da njemu duguje mladoliki izgled: Ovo povrće je iz raja izašlo da ženama uspori starenje
15:53 Lepota i Moda Ne možete da zakopčate omiljene farmerke? Uz ovaj trik, ući ćete u njih "kao podmazani"
22:01 Ispovesti Radnica na kruzeru zapanjila: "Kada vam budem otkrila jednu gadnu naviku gostiju, razmislićete dvaput da li želite da se ukrcate na brod!"
21:32 Zdravlje Sardina dijeta je novi hit u mršavljenju: Ubrzava metabolizam, a kilogrami samo nestaju - ali u ovome je caka
21:18 Poznati Hirurg iz pakla unakazio joj anđeosko lice: Danas ima 80 godina i proklinje dan kada je otišla pod nož - evo kako sad izgleda!
20:53 Zdravlje Ko ne sme da pije magareće mleko? Jeste zdravo, ali nije za svakoga - ako imate ove zdravstvene probleme, bolje nemojte
20:30 Poznati Šarlot bacila princa Vilijama potpuno u drugi plan: Poveo je na utakmicu, a zbog onog što je uradila u VIP loži, kažu da krv nije voda!
20:04 Zdravlje Jednog dana sam iz čista mira zaboravila ime deteta: To je bio samo uvod u pakao koji je sledio - za mene više ništa nije bilo isto