18:45 Lepota i Moda Jednostavan trik koji ćete obožavati: Recite zbogom ispucalim usnama ove zime, potrebna su samo ova dva sastojka
18:19 Porodica "Za mame ne važe isti standardi": Viralni video koji pokazuje razlike u percepciji majki i očeva izazvao burne reakcije
17:55 Poznati Irina Šajk je Novu godinu dočekala na plaži: Šljokičava zelena haljina savršeno je istakla njenu zanosnu figuru, manekenka nikad lepša
17:29 Lepota i Moda Bjuti trik koji briše godine sa lica: Slavni supermodel Sindi Kraford koristi ova dva sastojka iz kuhinje zbog kojih je njena koža blistava
17:20 Dom i saveti U kuću vam se uvukao smrad: Stavite ovaj začin u rernu i začas se rešite neprijatnog mirisa
17:05 Poznati "Nisam ni znala da će se to odigrati tog dana": Selma Hajek otkrila da se udala na nagovor porodice, imala je strah od braka
16:42 Zdravlje Za jake kosti mleko nije dovoljno: Ova hrana smanjuje njihovu gustinu, pa je izbegavajte
16:22 Lepota i Moda Nisu bore, odeća je ta koja čini ženu starijom: Stilistkinja podelila nekoliko lakih trikova da u 40-im ne izgledate kao babe
16:07 Zdravlje Namirnice će duže trajati: Nije svejedno da li mleko držite u vratima ili na polici, postoji pravilo po kojem se hrana stavlja u frižider
15:18 Dom i saveti Oterajte sitne mušice iz sobnog cveća: Uradite ovo i nikada ih više nećete videti!
14:33 Porodica Ne zna za granicu: „Svekrva želi da ide s nama na medeni mesec, ne možemo da joj izbijemo tu ideju iz glave!“
14:12 Lepota i Moda Boja kose koju morate imati ove godine: Savršeno elegantna kosa, uz minimum truda
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama