20:59 Dom i saveti Ovu biljku svaka dama mora da ima u kući: Zovu je ženska sreća, jer privlači ljubav njenoj vlasnici
20:33 Dom i saveti Curi nam voda na usta: Napravili su picu sa čak 1001 vrstom sira i ušli u Ginisovu knjigu rekorda!
20:08 Ispovesti „Ljudi me čudno gledaju“: Ima 23 godine, a izgleda kao da ide u prvi razred, zbog čega često sluša ružne komentare
19:43 Dom i saveti Jeftinije od ovoga ne može: Posne palačinke od 2 sastojka, najmekše na svetu, naješće se cela porodica!
19:18 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 5. januar: Ovnu stiže lepa vest na poslu, Škorpija ima ljubavni problem, Lav da se čuva dvoličnih ljudi
18:54 Ispovesti „Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla
18:30 Dom i saveti Kada se krompir kuva s korom? Za naše omiljeno jelo kuvari ga ne ljušte, jer zbog toga ima lepši ukus
18:05 Zdravlje Spas za muke s hemoroidima: Čaj koji imate u kući će brzo olakšati tegobe, a pomaže i ova hrana
17:40 Poznati Ova žena je savršenstvo: Nikol Šerzinger prošetala Londonom u uskoj, zlatnoj haljini i prava je bomba!
17:15 Zdravlje U bolnicu otišla zbog nepodonošljivog bola: Lekari devojci (20) izvadili 300 bubrežnih kamenaca, a razlog je nešto što većina radi!
16:48 Zdravlje Ove dve namirnice ne smete da jede uveče: Svi misle da ne goje, a nutricionista kaže da zbog njih ne možete da smršate
17:56 Zdravlje Srbi ga piju čim malo zaboli: Evo šta niko ne govori o ovom popularnom leku protiv bolova!
17:26 Poznati "Ljudi na internetu su ludi!": Sidni Svini konačno progovorila o traču koji je mesecima prati!
17:15 Dom i saveti Ovo je idealna temperatura u domu tokom zime: Sve preko toga šteti zdravlju i novčaniku
16:55 Horoskop Od 11. decembra sve se menja: Merkur u Strelcu otkriva istinu koja više ne može da se krije
16:35 Dom i saveti Ovo nikad niste čuli: Doktor Čubrilo objasnio ZAŠTO NE TREBA CEDITI LIMUN ujutru – evo šta on radi
16:14 Ispovesti "Izbacio me iz kuće čim sam se vratila iz bolnice": Bolna ispovest žene koja je preživela operaciju raka – muž je ostavio jer "više nije žena"