14:18 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Katarina je mislila da njena BEBA ima problema sa stomakom, umrla joj je na rukama posle SEDAM dana zbog ove dijagnoze
07:55 Ispovesti Bila sam u ŠOKU, mislila sam da je POGREŠIO sobu: Ana je imala samo JEDAN simptom, a lekar joj saopštio da će umreti
14:00 Poznati Pevačica je imala ŠEST meseci TEMPERATURU: Niko nije znao šta joj se dešava, a onda je dobila zastrašujuću DIJAGNOZU!
22:00 Ispovesti Mislila je da ima običnu BUBULJICU, a onda je usledio ŠOK: Saznala je da boluje od smrtonosnog TUMORA koji ima sve više žena u SRBIJI
18:57 Poznati Legendarna glumica PONOVO u borbi sa KARCINOMOM: Kaže da NE gubi nadu i da je RAK njen veilki učitelj
08:00 Zdravlje Naučnici kažu da postiji NOVI tip KANCERA: On napada samo JEDAN deo populacije i ne reaguje dobro na terapiju
20:37 Zdravlje Posle UPALE slepog creva raste RIZIK od opasne bolesti: Ove simptome NIKAKO nemojte da IGNORIŠETE
11:56 Zdravlje Ova povrće smanjuje rizik od nastanka RAKA dvostruko: Naučnici utvrdili da je najbolja prevencija, a svima nam je na dohvat ruke
20:44 Porodica "UDARIO ME nakon druge terapije, situacija je bila NEIZDRŽIVA": Dok se borila s karcinomom, Danka je trpela nasilnog supruga i iznela svoju JEZIVU ispovest
10:35 Zdravlje Lagala je pratioce na mrežama da boluje od RAKA i tako zaradila ogromne PARE: Evo kakva KAZNA je sačekala
20:27 Zdravlje Najčešće pogađa MLADE koje potpuno ONESPOSOBI za život: Problem sa STOMAKOM koji može da izazove RAK, doktor Dino upozorava na ove SIMPTOME
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?