19:49 Ispovesti Napunila je 17 godina i umire od raka: Ima samo jednu poslednju želju - da je poljubi ovaj čuveni pevač
10:40 Porodica Zabolela ga LEĐA pa za jedan dan PREMINUO: Nije ni slutio da boluje od OVE teške bolesti, simptoma nije bilo!
10:09 Ispovesti Sve je počelo sa BOLOVIMA u leđima: Ubrzo nakon stravične DIJAGNOZE dečak (16) je preminuo u agoniji
18:00 Zdravlje Katarina (21) vodi najtežu bitku: Leukemija joj se vratila, a ona je objasnila kako je prepoznala simptome bolesti
09:00 Zdravlje Osetio je JAK BOL u leđima i JEZIVO se znojio: Dve godine niko nije znao zašto se tako OSEĆA, a posle uspostavljanja dijagnoze jedva je PREŽIVEO
10:36 Zdravlje Juliju (13) je u jednom trenutku zabolelo UHO: Nekoliko sati kasnije je umrla, a na ove simptome nisu obratili pažnju
14:36 Zdravlje Nela (24) je uradila krvnu sliku i otkrila užasnu bolest: "Jednostavna analza krvi mi je spasila život"
17:50 Zdravlje Mislila je da joj je OSIP na nozi izazvala krema: Nije ni slutila da je to simptom smrtonosne bolesti
08:30 Ispovesti Osećala je UMOR, malaksalost i delovala je BLEDO: Kad je posetila LEKARA, rekli su da joj je ostalo PET GODINA života, evo koja bolest je u pitanju
12:56 Poznati Medicinska sestra Irena bila je uz Sinišu Mihajlovića do POSLEDNJEG trenutka: Stavila je pored njegovog kreveta nešto SVETO
15:24 Zdravlje Preminuo je slavni Siniša Mihajlović: Godinama se borio protiv LEUKEMIJE, ovo su podmukli simptomi BOLESTI koje često ignorišemo
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac