19:00 Poznati Anđelina Džoli i njena usvojena ćerka su bacile Njujork pod noge: Zahara je sada PRELEPA devojka, a njihov odnos mnogi KOMENTARIŠU!
09:39 Porodica Dala je ćerku na USVAJANJE a nakon 29 godina ona se POJAVILA: Niko nije očekivao OVAKVU rekciju od MAJKE, šokirala je sve (VIDEO)
14:00 Porodica Roditelji je prisiljavaju da usvoji dete pokojne sestre: "Ne želim to, imam dobar razlog"
10:20 Porodica Bliznakinje su rođene u razmaku od sedam dana, a nisu u krvnom srodstvu: Neverovatna priča koja je oduševila svet
17:00 Ispovesti Zbog veoma retke BOLESTI, roditelji su je NAPUSTILI: Niko nije smeo da je usvoji dok se nije pojavio ON
12:05 Ispovesti Cela Srbija danas plače: Miloša su sa dve godine oduzeli majci i dali ga na USVAJANJE, jutros su se prvi put sreli posle 30 godina
19:05 Porodica Dale je dete na USVAJANJE, jer nije imala NOVCA da ga hrani: Kristina je posle SEDAM godina došla po njega, pa joj se izmaklo TLO pod nogama od ŠOKA
12:00 Porodica Kao bebu su je OSTAVILI na tuđem kućnom pragu: Posle 30 godina nije odustala od svoje biološke porodice, moli majku da joj se JAVI!
20:00 Porodica Naj mama Srbije: Silvana je prva žena koja je usvojila dete sa Daunovim sindromom, "I mene su roditelji ostavili, zbog Une sam im oprostila"
17:35 Porodica Pronašao je dve bebe u SMEĆU i doneo ih kući: Kada ih je njegova žene ugledala primetila je nešto STRAŠNO na njima!
22:05 Ispovesti Dala je SINA na usvajanje PRE 45 godina: Ponovo su se SRELI, a kada ih vidite, ZAPLAKAĆETE sigurno
22:30 Ispovesti Kao mlada dala je BEBU na usvajanje: Nakon 18 godina majka se UJEDINILA sa svojom ćerkom, a njeni STARATELJI su je se ODREKLI
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke