Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Vladimir Putin

adel
12:10 Lepota i Moda

"Grešna ti duša...": Šok! Adele radi za Putina! Mreže gore, britansku pevačicu razapeli, ovo joj neće oprostiti

Poznati MUŠKARCI koji ne zaziru od ESTETSKE hirurgije: Miki Rurk ne liči na sebe, Bred je sredio uši, Eminem lice, a za jednog su se mnogi iznenadili
14:08 Lepota i Moda

Poznati MUŠKARCI koji ne zaziru od ESTETSKE hirurgije: Miki Rurk ne liči na sebe, Bred je sredio uši, Eminem lice, a za jednog su se mnogi iznenadili

Prve dame obavijene velom MISTERIJE: Ovako su živele i umrle žene Putinovih prethodnika
11:40 Poznati

Prve dame obavijene velom MISTERIJE: Ovako su živele i umrle žene Putinovih prethodnika

Udala se za Putinovog bankara: Aleksandra je živela kao CARICA, a sada sa troje dece živi kao PROSJAKINJA
17:30 Ispovesti

Udala se za Putinovog bankara: Aleksandra je živela kao CARICA, a sada sa troje dece živi kao PROSJAKINJA

Putinova navodna LJUBAVNICA po treći put trudna: Ovako je reagovao RUSKI PREDSEDNIK na ovu radosnu vest
09:52 Poznati

Putinova navodna LJUBAVNICA po treći put trudna: Ovako je reagovao RUSKI PREDSEDNIK na ovu radosnu vest

Samo TRI ODSTO ljudi ima OVAJ ZNAK na dlanu: Oni su rođeni da budu MOĆNICI, među njima je i Putin
21:40 Ispovesti

Samo TRI ODSTO ljudi ima OVAJ ZNAK na dlanu: Oni su rođeni da budu MOĆNICI, među njima je i Putin

Priča o roditeljima Vladimira Putina šokirala je svet: Istinu NIKO ne može da potvrdi, a postoje čak TRI verzije priče
16:46 Poznati

Priča o roditeljima Vladimira Putina šokirala je svet: Istinu NIKO ne može da potvrdi, a postoje čak TRI verzije priče

Putinova učiteljica BRUTALNO iskrena: "Sa 14 godina je drugom učeniku SLOMIO nogu, bio je veoma nevaljao"
13:24 Poznati

Putinova učiteljica BRUTALNO iskrena: "Sa 14 godina je drugom učeniku SLOMIO nogu, bio je veoma nevaljao"

Horoskop otkriva sudbinu Vladimira PUTINA: Ovo su njegove SLABE TAČKE, a samo jedna stvar može da ga SLOMI
15:01 Horoskop

Horoskop otkriva sudbinu Vladimira PUTINA: Ovo su njegove SLABE TAČKE, a samo jedna stvar može da ga SLOMI

Gde je LJUDMILA, bivša žena Vladimira Putina: Pričalo se da je završila u MANASTIRU, a da sada ima 20 godina MLAĐEG MUŽA
12:59 Poznati

Gde je LJUDMILA, bivša žena Vladimira Putina: Pričalo se da je završila u MANASTIRU, a da sada ima 20 godina MLAĐEG MUŽA

JEDITE KAO PREDSEDNIK Ovo je JELOVNIK Vladimira Putina, on strogo izbegava ove NAMIRNICE, a kafu UOPŠTE NE PIJE!
08:57 Poznati

JEDITE KAO PREDSEDNIK Ovo je JELOVNIK Vladimira Putina, on strogo izbegava ove NAMIRNICE, a kafu UOPŠTE NE PIJE!

U ŠOLJI je tajna Putinove moći: Otkrivamo vam SASTOJKE mešavine koja čisti organizam od OTROVA
20:32 Zdravlje

U ŠOLJI je tajna Putinove moći: Otkrivamo vam SASTOJKE mešavine koja čisti organizam od OTROVA

1 2
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

kajgana
20:50 Dom i saveti

Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!

jagode
17:54 Dom i saveti

Kako da se jagode ne pokvare: Čuvajte ih na ovaj način, ostaće sveže 3 nedelje!

sir
15:55 Dom i saveti

Ove sireve ne jedete ako vam je holesterol visok: Jedan je pravo čudo za srce

rupice
15:19 Dom i saveti

Da li se i vama pojavljuju misteriozne rupice na majicama? Krivac nije ni moljac ni veš mašina, već OVO!

krompirići
14:58 Dom i saveti

Da li se mladi krompirići moraju ljuštiti? U ovom slučaju kora može biti i opasna

watch-icon

Preporučujemo

žena
22:06 Porodica

Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku

banane
21:41 Zdravlje

Svaki dan jedete banane? Nećete verovati šta one rade vašem organizmu!

deca
21:16 Porodica

Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem

kajgana
20:50 Dom i saveti

Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!

žena
20:25 Ispovesti

Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim

žena
20:00 Zdravlje

Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.