20:10 Ispovesti Bivšu misicu izbacili iz restorana: "Prišli su i rekli da sam NEPRIKLADNO obučena, ja ne vidim problem, mislim da MRZE žene"
14:00 Poznati Gde je danas misica koju su primorali da napusti Srbiju? Zvali su je i žena sa 1000 lica, bila je jedna od najlepših
16:05 Ispovesti Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!
10:00 Lepota i Moda Najprovokativnija haljina Kanskog festivala: Duboki izrezi koji sežu do kritičnih delova mamili poglede prisutnih!
13:17 Lepota i Moda Ona je BEZ KONKURENCIJE: Svet je opčinjen prirodnom lepotom ČEŠKE predstavnice za izbor za Mis sveta
12:40 Poznati Bivša misica poznata je po BURNOM ljubavnom životu: Zavela je kontroverznog biznismena, a bivši je TUKAO dok je bila trudna!
12:30 Lepota i Moda Verenik ju je ostavio jer je bila PREDEBELA: Smršala je preko 50 kilograma, postala MIS (FOTO)
20:45 Lepota i Moda Ovako su misicu Kolumbije dočekali na aerodromu: Marija je postala prava ZVEZDA, Džej Lo joj nije ravna (VIDEO)
20:30 Lepota i Moda Najstarija žena u izboru za Mis univerzuma, organizatorima poslala poruku: "Povećajte starisnu granicu, nas kao ŽENE godine ne definišu"
10:22 Lepota i Moda Sinoć je izabrana nova MIS UNIVERZUMA: Evo kako izgleda NAJLEPŠA žena sveta, ima samo 28 godina (FOTO)
10:50 Ispovesti Erika je IZBAČENA iz rastorana zbog OVAKVE odeće: Mnoge devojke se tako oblače ali nju su IZVUKLI iz lokala i ZABRANILI joj ulaz
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi