14:30 Ispovesti Ispovest uplašenog muškarca: "Očajnički želim da se moja devojka uda za mene, hoće li je to odbiti?"
08:00 Poznati Glumica staje na LUDI KAMEN: Rebel Vilson čarobno zaprosila svoju DEVOJKU u Diznilendu (FOTO)
13:45 Porodica Ana je svuda nosila verenički prsten, a to nije znala: Godinu dana kasnije dečko joj je priredio neverovatno iznenađenje
14:30 Porodica Da li će sve PROSIDBE uskoro OVAKO izgledati? Kleknuo da je ZAPROSI a onda je učinila nešto što ga je RAZBESNELO
12:48 Ispovesti Turistkinja mu je uništila PROSIDBU: Na snimku se sve vidi, ali jedni tvrde da ovo nije uradila namerno, a drugi da je tačno znala šta radi
08:46 Ispovesti Hanu je dečko zaprosio na autobuskoj stanici: "Svi mi govore samo jednu stvar, a postoji POSEBAN razlog zašto je to uradio"
21:30 Ispovesti Ona ima 76 godina a on 19 i objavili su da čekaju prvu BEBU: 88 MILIONA ljudi pogledalo video gde je PROSI a sada su svi ZGROŽENI istinom!
22:00 Ispovesti Osam MILIONA ljudi je zasmejao ovaj VIDEO: Krenuo je da zaprosi devojku, a onda završio u hladnom OKEANU
20:10 Porodica I mi smo se ZAPITALE: Zašto muškarac kleči kada PROSI devojku, i zašto baš na LEVOJ nozi? I ne, nije simbol PONIŽENJA
08:30 Ispovesti "Ako drugi to ne RADE, ne znači da je POGREŠNO": Devojka zaprosila dečka, a ljudi joj poručili da je sebična
11:45 Porodica Prosidba prošla po ZLU: Niko nije očekivao ovakav SLED događaja, momak će pamtiti ovaj ŠAMAR dok je živ!
18:48 Porodica Neuspešna prosidba na PARTIZANOVOJ utakmici: Navijač doživeo veliko RAZOČARENJE nakon što je kleknuo ispred devojke
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar