14:31 Dom i saveti Kako da prepoznate PRSKANI paradajz PUN ADITIVA? Potrebno vam je nekoliko sekundi da se UVERITE da li je tretiran hemikalijama
13:40 Poznati Ona je NAJMOĆNIJA žena MODNE industrije: Svakog dana jede isto JELO, a namirnicu koju svi volimo ne može da podnese!
08:43 Zdravlje Koliko paradajza SMEMO da pojedemo nedeljno? Ako imate ove PROBLEME bacite ga odmah, može da vam napravi HAOS u organizmu!
21:10 Dom i saveti Ovakvu VEČERU niste još niste probali: Zdrava i LAGANA, sprema se brzo, a UKUS je i više nego FANTASTIČAN
09:53 Zdravlje Može da vam napravi PAKAO u organizmu: Sok od PARADAJZA je zdrav, ali ljudi sa ovim PROBLEMIMA nikako ne treba da ga KONZUMIRAJU!
10:06 Zdravlje Ko ne sme da jede PARADAJZ: Ako se lečite od ovih BOLESTI odmah ga izbacite iz ISHRANE
17:50 Zdravlje Ove namirnice POJAČAVAJU proizvodnju KOLAGENA: Odlične su za KOŽU i nestanak bora, ali i za obnavljanje važnog PROTEINA
10:27 Zdravlje Samo ovaj napitak može da spreči SRČANI UDAR: Pravi se od VOĆA koje je jeftino i dostupno, a snižava krvni pritisak
13:07 Lepota i Moda Svi pričaju o njenom struku: Kim Kardašijan se utegla u najtesniji korset ikada - pa istakla zapanjujuće proporcije svoje figure!
12:40 Zdravlje Ušla sam u more i izašla s plikovima od meduze: Od užasnog bola me spasila namirnica koju sam uzela iz frižidera
12:38 Zdravlje Žika Jakšić imao moždani udar: Ova dva simptoma javljaju se danima pre šloga, a mnogi ih ignorišu
12:15 Dom i saveti Kao iz luksuznog hotela, bez dinara više: Jedan kuhinjski sastojak pretvara grube peškire u najmekše ikad – probajte večeras
11:51 Horoskop Najsnažniji muškarci rađaju se u ova 3 astro znaka: Oni nikada nisu luzeri - tačno znaju šta žele u životu i to ostvaruju
11:26 Poznati Snobizam na delu: Narod "osuo" paljbu po Bekamovom sinu - ljudi ne mogu da veruju šta je upravo uradio!