09:57 Dom i saveti Biće vam mnogo toplije u stanu: Očistite radijatore za 2 minuta pomoću ovog trika!
10:14 Dom i saveti Trik koji štedi blizu 200 evra na grejanju tokom zime: Majstori ćute, a većina domaćinstava ovo može da uradi sama – za manje od pola sata
16:45 Dom i saveti Bolje kupite dobre čizme nego da rasipate pare na grejanje: Greška koju svi prave svake zime hladi stan i prazni novčanik
08:21 Dom i saveti Nikada ne priključujte ova 3 uređaja u produžni kabl: Najveća greška krije se upravo u kuhinji – rizik od požara je ogroman
13:24 Dom i saveti Eksperti otkrivaju šokantnu istinu: Evo tačnog datuma kada morate uključiti grejanje da ne biste platili hiljade za popravke
11:50 Dom i saveti Toplota ostajе u kući, računi za grejanje idu dole: Evo šta obična folija radi vašem radijatoru
15:19 Dom i saveti Ovaj trik morate da probate, ne košta ni dinar: Kuća će vam biti mnogo toplija, a vi nećete potrošiti više struje nego inače
14:50 Dom i saveti Snimak koji je šokirao milione: Koristila najjeftiniji način izolacije i zagrejala kuću na -26 stepeni
12:24 Dom i saveti Idealna temperatura za topao stan i niže račune: Podesite termostat na ovu vrednost i izbegnite smrzavanje
20:22 Dom i saveti Umanjite 50% račune za struju i grejanje! Ovi trikovi pomažu da lepo zagrejete kuću sa malo para
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac