14:22 Dom i saveti Uželeli ste se sarme: Koliko soli ide u kiseli kupus? Ovo je najprecizniji način da izračunate
16:35 Dom i saveti Žuteće se kao zlato i nema šanse da se pokvari: Veoma je važno kada kiselite kupus, idealna je ova spoljna temperatura
15:50 Dom i saveti Kako da nam se kiseli kupus ne pokvari na ovim temperaturama: Uz pomoć jedne stvari sačuvaćete ga čak do leta
11:42 Zdravlje Anđela je dve godine jela kiseli kupus: Otkrila šta joj se desilo - mnogi su se iznenadili
16:25 Zdravlje SRBI SE DAVE U KISELOM KUPUSU NE ZNAJUĆI DA IMA I LOŠE STRANE Evo ko ne bi smeo nikako da jede ovu namirnicu
12:30 Dom i saveti Starinski recept za podvarak: Kiseli kupus sa suvim rebrima je idealan zimski ručak, greje i dušu i telo!
18:55 Dom i saveti Mnoge domaćice prave grešku kad kisele kupus: Ako ovo stavljate u bure, gubi zdrava svojstva i postaje štetan za creva
12:20 Zdravlje Kiseli kupus može da bude štetan: Jača kosti i imunitet, regeneriše jetru, ali ne sme da se jede više od ove količine
21:26 Dom i saveti Kupus se ne kiseli bez njega: Ovaj sastojak je ključan slasnu sezonsku deliciju, najbolje sačuvana tajna domaćica u Srbiji
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac