20:15 Dom i saveti Izbacite OVE BILJKE iz kuće: Donose PROKLETSTVO i negativnost, ali mogu da se smanje i FINANSIJE
11:40 Dom i saveti Svaka kuća treba da ima OVE tri BILJKE: Čiste vazduh i teraju NEGATIVNU energiju iz prostora
19:15 Porodica Ovi SIGNALI ukazuju da vam je kuća puna NEGATIVNE energije: Naučite da je PREPOZNATE i uklonite!
21:10 Dom i saveti Ako ovo držite u KUHINJI ili spavaćoj sobi, izbacite MOMENTALNO: Loša energija se gomila, privlačite BEDU i nesreću, a to i ne znate!
18:10 Dom i saveti Ako ovo primetite, imate NEGATIVNU energiju u KUĆI: Vaši LJUBIMCI i biljke su najbolji pokazatelji loše VIBRACIJE
16:20 Dom i saveti Pojačano znojenje, osećaj ČVORA u stomaku: Ovo su neki od znakova da vas je OPKOLILA negativna energija i verovatno se ZADRŽAVA u vašem prostoru!
20:14 Dom i saveti Možete privući NESREĆU: Jelku nikako NE TREBA da stavljate na određena mesta u stanu ili KUĆI!
20:29 Dom i saveti Ukoliko vam ovo stoji u HODNIKU odmah morate da ih sklonite: Ove TRI stvari donose vam LOŠU ENERGIJU u kući!
09:48 Dom i saveti Evo kako da za PET minuta uz TRI lovorova lista proverite da li se u vašem domu skuplja NEGATIVNA energija
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!