17:27 Horoskop Šta im teško u životu — ništa im nije teško: Za 4 znaka stiže novac do 25. oktobra, neočekivani je izvor, budite strpljivi
09:47 Horoskop 2 horoskopska znaka upadaju u lovu, 20. oktobra im se otvara novčani tok: Finansijska inteligencija im ja na vrhunskom nivou
11:02 Horoskop Kineski horoskop za drugu polovinu meseca, od 15. do 31. oktobra: Kod Pacova će biti sitnih problema, kod Zmajeva idealan period za nove početke
08:58 Dom i saveti Sade se sada, da bi na proleće nikli kao iz vode: Ovo cveće "voli oktobar", prezimi i raste kao ludo u martu
08:29 Horoskop Ulaze u novu fazu života, sve kreće u pravcu sreće: 3 znaka će prosperirati, 16. oktobar je ključan
15:36 Horoskop Ako ste rođeni u ovom znaku, možete početi da slavite! Od 17. oktobra za vas kreće najlepši period u 2025.
10:06 Horoskop 4 horoskopska znaka će doživeti "vodopad novca": Do 12. oktobra oni će se ludački opariti
15:58 Horoskop Sudbina ljudi rođenih u oktobru je zapisana pre 200 godina: Nije ista za muškarce i žene
14:40 Dom i saveti Šta se seje u oktobru i novembru u bašti: Evo koje povrće dobro podnosi niske temperature, a vi prvi u selu ubirate plodove
17:59 Horoskop Ljubavni horoskop za oktobar 2025. godine: Ovo će biti najsrećniji mesec za Lavove, zaljubiće se do ušiju, ali jednom znaku neće biti baš tako dobro
10:47 Horoskop Oktobar je povoljan za sve znakove, ali za jedan je lu-di-lo: Saplitaće se o sreću koliko će je imati, ova jesen je njihova, stiže im brodo para
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra