13:06 Dom i saveti Naše bake su verovale da ovaj trik sa novčićem privlači novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
09:00 Porodica Da li ste odrasli uz baku narcisa? Evo kako nesvesno uništavaju porodicu i manipulišu unucima
16:53 Porodica Baka me voli više nego tebe: Istraživanje otkriva zašto su posvećenije unucima nego deci, odgovor je jasan
19:13 Porodica Ove bake su boginje: Nasmejale skoro 6 miliona ljudi na TikToku, svi žele da uživaju u životu kao one!
07:09 Lepota i Moda Cure pokupile silne lajkove: Klinci, ovako su vaše bake izgledale 70-ih, bez plastične ambalaže, tetovaže i blamaže
20:03 Lepota i Moda Dve Bosanke zaludele Balkan: Samka (70) i Hatidža (81) prošetale gradom i sve je stalo, ovako nešto skoro niste videli
16:22 Ispovesti Bake u Srbiji mnogo psuju? Ruskinja nasmejala TikTok urnebesnom činjenicom, ovo niko nije očekivao - jezik je čudo!
14:50 Ispovesti Dve prijateljice OBIŠLE SVET u osamdesetoj godini: Dokaz da godine nisu prepreka za AVANTURU!
20:38 Zdravlje Po receptu čuvenog travara VASE Pelagića: Ovo je najbolji lek za SUVI KAŠALJ a kupuje se na PIJACI
20:45 Dom i saveti Upoznajte NESTAŠNE BAKE: One izlaze samo sa MLADIM momcima i ne stide se da nam otkriju RAZLOGE
17:40 Dom i saveti Recept za domaći LIKER od MENTE: Naše bake su ga stalno pravile tokom LETNJIH dana
14:16 Ispovesti Proglašene su za NAJATRAKTIVNIJE BAKE na svetu: Jedna je "NAŠE GORE LIST", a druge dve imaju BIZARNE navike!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra