09:00 Horoskop Vaš DATUM ROĐENJA otkrva kada i GDE ćete upoznati ljubav svog ŽIVOTA: PETICE su je najverovatnije SRELE, brojevi kriju SUDBINU svih nas
21:00 Horoskop NUMEROLOZI POTVRĐUJU Ako u svom datumu ROĐENJA imate ovaj broj, čeka vas PROSPERITET i svetla budućnost
12:00 Horoskop Poslednji broj u godini rođenja otkriva SUDBINU: Saznajte da li ćete se MUČITI ili UŽIVATI ceo ŽIVOT
11:07 Horoskop Svi koji imaju OVAJ BROJ u datumu rođenja su predodređeni za VELIKE STVARI: Čeka ih obilje, sreća i BLISTAVA budućnost
12:22 Horoskop Imaćete SREĆE U ŽIVOTU ako vam se ovaj broj nalazi u datumu rođenja: Suđeno vam je mnogo NOVCA, LJUBAVI i USPEHA
10:28 Horoskop Sve bi uradili samo da ne ostanu sami: Ova ČETIRI horoskopska ZNAKA se ubedljivo najviše plaše USAMLJENOSTI!
14:46 Porodica Šanse da se ovo dogodi su jedna u 17 milijardi: Rodila je tri devojčice ISTOG DANA i fali joj još malo da obori SVETSKI REKORD
17:47 Horoskop Numerolozi tvrde da ljudi koji se RAĐAJU ovih DANA u mesecu imaju važnu ULOGU: Otkrijte da li ste i vi POSEBNI
21:37 Horoskop Numerolozi tvrde da ljudi koji se ROĐAJU na ove DANE u mesecu imaju poseban DAR, ali i jednu UŽASNU manu
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac