11:29 Porodica Nataša je ostavila BEBU staru pet dana kući, pa požurila u IZLAZAK: "Jedva sam čekala da se zabavim"
15:40 Ispovesti "Imam 36 godina i još uvek nisam MAJKA": Ana iz Zrenjanina trpi ogroman pritisak društva i porodice, sada je prvi put rekla kako se zaista oseća
15:30 Ispovesti Bila je SUROGAT majka i radila je za POZNATU ženu: "Bila je ODVRATNA prema meni, ismevala me i na kraju mi je PAKAO napravila"
13:12 Ispovesti "Srbija ti se do poda klanja, LAVICE": Dejana Bačko STOPALIMA oblači ćerkicu, postala je MAMA sa krilima
12:40 Porodica ISPOVEST JEDNE MAJKE: "Biti roditelj najteži je posao na svetu - šteta što me niko nije ranije upozorio"
11:10 Poznati Pisala je pismo svom NEROĐENOM detetu, "svojoj Mrvici": Pevačica je iznela svoju bolnu priču o VEOMA osetljivoj temi i rasplakala CEO region
12:08 Ispovesti Adrijana je sa 66 godina postala MAJKA po PRVI PUT: Njena ćerka danas ima 16 godina, a priča ove žene je NEVEROVATNA!
11:02 Poznati "Iza zatvorenih vrata dešava se PAKAO": Dadilja u jezivoj ispovesti otkrila šta Anđelina Džoli zaista radi svojoj deci
20:05 Porodica Nakon što je postala majka, njen SE*SUALNI život je procvetao: "Moje samopouzdanje je jednostavno eksplodiralo"
08:45 Porodica KRIJE SE IZA VAŠIH NOGU, NE ŽELI DA PRIČA?! Ovo su ODLIČNI saveti kako da pomognete vašem STIDLJIVOM detetu!
11:19 Ispovesti Bivše dete moje, ne duguješ mi ništa. Tamo su ti vrata, DOSTA sam bila BANKOMAT: Ovo su brutalne reči jedne majke, da li se slažete sa njom?!
21:01 Dom i saveti Kako da vam božur procveta kao nikada do sada? Obavezno ga prihranite ovim, ali pazite, jednu star nikako ne voli
20:27 Poznati Kejt i Vilijam slave 14 godina braka: Kraljevski par obeležava godišnjicu putovanjem, ova lokacija im je odavno bila u planu
19:58 Zdravlje Koji je bolji — beli ili braon pirinač? Svi mislili da je ovaj kvalitetniji, ali otkriven arsen, šta se to dešava?
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. april: Jarčevi, mogući bolovi u leđima, Device će doneti važne odluke
19:01 Poznati Bijonse iskopirala Aleksandru Pirjović? Plakali ste zbog Prije, sada ćete liti suze i zbog nje, ovo je preemotivno
18:26 Horoskop Danas je Mesec ušao u Blizance, 2 znaka pretrpeće promene: Jednom se smeši priliv novca, a drugom sledi raskid i ljubavni preokret