15:40 Ispovesti "Imam 36 godina i još uvek nisam MAJKA": Ana iz Zrenjanina trpi ogroman pritisak društva i porodice, sada je prvi put rekla kako se zaista oseća
15:30 Ispovesti Bila je SUROGAT majka i radila je za POZNATU ženu: "Bila je ODVRATNA prema meni, ismevala me i na kraju mi je PAKAO napravila"
13:12 Ispovesti "Srbija ti se do poda klanja, LAVICE": Dejana Bačko STOPALIMA oblači ćerkicu, postala je MAMA sa krilima
12:40 Porodica ISPOVEST JEDNE MAJKE: "Biti roditelj najteži je posao na svetu - šteta što me niko nije ranije upozorio"
11:10 Poznati Pisala je pismo svom NEROĐENOM detetu, "svojoj Mrvici": Pevačica je iznela svoju bolnu priču o VEOMA osetljivoj temi i rasplakala CEO region
12:08 Ispovesti Adrijana je sa 66 godina postala MAJKA po PRVI PUT: Njena ćerka danas ima 16 godina, a priča ove žene je NEVEROVATNA!
11:02 Poznati "Iza zatvorenih vrata dešava se PAKAO": Dadilja u jezivoj ispovesti otkrila šta Anđelina Džoli zaista radi svojoj deci
20:05 Porodica Nakon što je postala majka, njen SE*SUALNI život je procvetao: "Moje samopouzdanje je jednostavno eksplodiralo"
08:45 Porodica KRIJE SE IZA VAŠIH NOGU, NE ŽELI DA PRIČA?! Ovo su ODLIČNI saveti kako da pomognete vašem STIDLJIVOM detetu!
11:19 Ispovesti Bivše dete moje, ne duguješ mi ništa. Tamo su ti vrata, DOSTA sam bila BANKOMAT: Ovo su brutalne reči jedne majke, da li se slažete sa njom?!
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi