12:35 Poznati Savršeno građena od glave do pete: Naučnici objasnili zašto je ova žena jedna od najlepših na svetu
20:50 Lepota i Moda ,,Najodvratnija stvar koju sam ikada doživela": Glumica Sidni Svini otvorila dušu o traumatičnom iskustvu tokom snimanja serije ,,Euforija"
13:34 Poznati "Bila bih luda da se udam i imam decu pre 30. godine": Zvezdi serije "Euforija" Sindi Svini se nigde ne žuri
18:19 Poznati Sad joj je smešno, a tada je vrištala od bola: Zvezda serije "Euforija" podelila traumatično iskustvo tokom snimanja novog filma - strava i užas!
11:55 Lepota i Moda Pobedničke kombinacije zvezde serije "Euforija": Ovako Sidni Svini ostavlja fanove bez daha, njenih 6 autfita su boli glava!
09:54 Poznati Zablistala u provokativnom izdanju: Glumica Sidni Svini u kožnoj, crnoj haljini zapalila crveni tepih
16:15 Lepota i Moda "Prolazila sam kroz PAKAO jer su me SEKSUALIZOVALI u osnovnoj školi": Mlada nada Holivuda kaže da su joj VELIKE grudi uvek bile problem
08:30 Poznati Njene EKSPLICITNE scene smo morali da vidimo: "Strahujem od SIROMAŠTVA, zato radim sve što mi ponude"
22:02 Horoskop Stiže nova era: Subota, 5. jul je dan kada ova 3 horoskopska znaka dobijaju nalet inspiracije, snažniji su nego što misle
21:31 Zdravlje Otok, bol u stomaku i leđima: Ne ignorišite signale koje vam šalje telo, mogu ukazivati na ozbiljan problem
21:00 Dom i saveti Nije 40, a ni 60: Evo koja temperatura je idealna za pranje posteljine, duže će vam trajati
20:29 Poznati Napravio životnu grešku: Bred Pit se i dalje kaje zbog ove stvari, tiče se odnosa sa Anđelinom
19:57 Ispovesti Vulkan je divljao, a on stao ispred nje i...: Muškarac rizikovao život radi devojke, nije hteo da se pomeri dok nije rekla ovo
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 5. jul: Škorpije čekaju ozbiljne prilike, Vodolije u sukobu sa porodicom