20:47 Porodica „Moj pas to ne bi smeo da uradi“: Vlasnica je molila svog ljubimca da vrati ukradenu hranu, njegova reakcija je neverovatna
17:44 Porodica „Tipično ponašanje za njih“: Mama snimila šta rade tate dok čuvaju decu, nasmejali su 19 miliona ljudi!
15:40 Porodica "Muške ne radimo, samo žene": Srbi se dosetili kako da zarade po vrućini, neobičan oglas nasmejao ljude do suza!
14:30 Ispovesti „Neću još da umrem, ali za svaki slučaj“: Baka (94) dala detaljna uputstva za svoju sahranu, ljudi plaču od smeha!
13:30 Ispovesti "Da li je to lutka ili žena?": Plavuša u poršeu postala hit na internetu, svi gledaju da li je uopšte živa!
11:50 Porodica Mamu su probudili čudni zvuci iz kuhinje: Zapanjila se kad je videla šta radi njen trogodišnji sin
17:35 Porodica „Ja bih mu poverovala“: Pas se svim silama trudio da nagovori vlasnicu da uđe u bazen, neverovatan je glumac!
20:30 Porodica „Vidi se da joj nije prvi put“: Roditelji su psa stavili u kavez preko noći, evo šta je njihova ćerka uradila
15:07 Porodica Svi je osuđuju, ona tera po svome: Majka dozvoljava ćerki (9) da radi ove 2 stvari zbog kojih su ljudi u šoku!
12:43 Ispovesti "Samo sam sedela na krevetu": Preko noći je postala popularna i počela da dobija ponude za posao
12:33 Porodica Nema veće sreće: Mama sinu obukla kabanicu i izvela ga na kišu, oduševljeno dete nasmejalo 37 miliona ljudi!
19:28 Poznati Sve želimo ovakvog baštovana! Viktorija pokazala kako je Dejvid Bekam zgodan čak i kada sadi cveće
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac