12:34 Porodica Mali Aleksandar joj očitao bukvicu: Mama žurila na posao i nije poljubila dete, reakcija njenog sina je hit!
20:47 Porodica Znaju kad nešto nije u redu: Vlasnica je imala jak bol u stomaku, pogledajte šta je njena mačka uradila
14:40 Ispovesti Proglašena je najružnijom ženom na svetu: Grozni komentari i zlostavljanje je nisu obeshrabrili, evo čime se bavi
13:53 Porodica Nasmejala 11 miliona ljudi: Beba je čula da mama otvara grickalice, njena reakcija će vam ulepšati dan
15:16 Porodica I ovaj pas jedva čeka petak: Njegov razlog za sreću tog dana raznežio je 10 miliona ljudi
16:10 Ispovesti Ima 33 godina i još uvek je nevina: „Volim svoju slobodu, a ovo je razlog što nemam odnose“
12:17 Ispovesti Oboje su me izdali: „Moj tata je u vezi s mojom drugaricom i čekaju bebu, sve su radili iza mojih leđa“
16:16 Ispovesti Posvađala 11 miliona ljudi! Devojka koja uvek kasni otkrila kako su prijatelji doskočili njenoj lošoj navici, danima se raspravlja o tome
17:02 Ispovesti Skida gaće gde god stigne! Stavi ih na policu s hlebom u prodavnici, daje u kafiću kao napojnicu, ovu devojku niko ne može da obuzda!
14:51 Porodica Ova dva psa gađaju strelom kao od šale: Veštinama bi postideli i sportiste na Olimpijadi!
08:30 Ispovesti „Moji roditelji su mislili da sam poludela“: Amerikanka se zaljubila u Bosanca na moru i preselila kod njega
16:46 Ispovesti "Letela bih i ja s njim, do neslućenih visina“: Srpski stjuarti zaludeli žene širom sveta, dele njihove fotke na internetu
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac