18:22 Porodica Natalija izazvala haos: Srpska influenserka savetovala žene šta da urade umesto treninga, muškarci poludeli kad su čuli!
15:58 Ispovesti Momak nije oprao zube čak 20 godina! Evo šta je zubar video kada je otišao na pregled
17:50 Ispovesti Sa 8 godina je imao kliničku smrt: Rekli su da neće moći da govori, ali desilo se čudo i mami je ispričao koga je video „na nebu“, žena zanemela!
14:54 Poznati „Sad može i oluja da me odnese“: Voditeljka izveštavala o uraganu u oskudnoj odeći, muškarci odlepili, ona postala hit na internetu!
14:56 Porodica Hit snimak svadbe u Hercegovini: Za vreme venčanja, iza mladenaca se začulo „Nemoj, molim te!“, svi su bili u šoku!
20:30 Porodica Snimak mladoženje s venčanja zapanjio ljude: „Treba da bude srećan što ga mlada nije odmah ostavila“
16:17 Ispovesti „Spavaj s jednim otvorenim okom“: Čovek je isterao mačku iz kreveta, a ona je u znak osvete uradila nešto strašno
12:56 Porodica Za sve je kriva lopta: Pas se posvađao s vlasnicom, njihova rasprava je do suza nasmejala ljude
18:43 Poznati I nama je lepo počeo kad smo te videle: Dejvid Bekam pokazao kako započinje dan i oduševio žene širom sveta!
12:55 Porodica Mlada sve šokirala ponašanjem: Jela kao mećava na svojoj svadbi, snimak zapanjio skoro milion ljudi!
13:34 Ispovesti „Na ivici sam života“: Stefan Janković imao blizak susret s medvedom u šumi, o tom dramatičnom snimku piše ceo svet
15:01 Porodica „Nema tu ni ljubavi, ni poštovanja“: Mladoženja šokantnim potezom ponizio mladu, svi joj savetuju da se odmah razvede
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac