17:02 Ispovesti Skida gaće gde god stigne! Stavi ih na policu s hlebom u prodavnici, daje u kafiću kao napojnicu, ovu devojku niko ne može da obuzda!
14:51 Porodica Ova dva psa gađaju strelom kao od šale: Veštinama bi postideli i sportiste na Olimpijadi!
08:30 Ispovesti „Moji roditelji su mislili da sam poludela“: Amerikanka se zaljubila u Bosanca na moru i preselila kod njega
16:46 Ispovesti "Letela bih i ja s njim, do neslućenih visina“: Srpski stjuarti zaludeli žene širom sveta, dele njihove fotke na internetu
14:50 Ispovesti Još nosi pelene, a svira klavir kao veliki! Beba zadivila ljude širom sveta nadrealnim talentom
15:45 Porodica Nasmejao 119 miliona ljudi: Pas koji se spušta niz tobogan je preko noći postao zvezda interneta
20:26 Poznati Njen peh pogledalo 46 miliona ljudi: Gimnastičarka s Olimpijade objavila snimak svog pada i postala hit na internetu
18:42 Porodica Ovoliko bebu još niste videli: Sa 4 meseca nosi odeću za decu od godinu dana, postala je hit na internetu!
18:15 Ispovesti „Miris mora i zaprške je fuj!“ Tetka pokazala šta sve nosi na more od hrane, ljudi je najstrašnije napljuvali
13:14 Ispovesti Baku Doris (94) svi zbog ovoga obožavaju: Evo šta je uradila kada je uhvatila muža u prevari, žene su oduševljene!
11:29 Ispovesti Kada ovo čujete, više nećete piti kafu u avionu: Stjuart ispričao kako je kuvaju, život će vam se ogaditi!
15:11 Porodica Da li ste čuli mačku koja laje? Ova je odrasla sa psima i ponaša se isto kao oni, zvuči urnebesno!
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske