18:43 Poznati I nama je lepo počeo kad smo te videle: Dejvid Bekam pokazao kako započinje dan i oduševio žene širom sveta!
12:55 Porodica Mlada sve šokirala ponašanjem: Jela kao mećava na svojoj svadbi, snimak zapanjio skoro milion ljudi!
13:34 Ispovesti „Na ivici sam života“: Stefan Janković imao blizak susret s medvedom u šumi, o tom dramatičnom snimku piše ceo svet
15:01 Porodica „Nema tu ni ljubavi, ni poštovanja“: Mladoženja šokantnim potezom ponizio mladu, svi joj savetuju da se odmah razvede
12:34 Porodica Mali Aleksandar joj očitao bukvicu: Mama žurila na posao i nije poljubila dete, reakcija njenog sina je hit!
20:47 Porodica Znaju kad nešto nije u redu: Vlasnica je imala jak bol u stomaku, pogledajte šta je njena mačka uradila
14:40 Ispovesti Proglašena je najružnijom ženom na svetu: Grozni komentari i zlostavljanje je nisu obeshrabrili, evo čime se bavi
13:53 Porodica Nasmejala 11 miliona ljudi: Beba je čula da mama otvara grickalice, njena reakcija će vam ulepšati dan
15:16 Porodica I ovaj pas jedva čeka petak: Njegov razlog za sreću tog dana raznežio je 10 miliona ljudi
16:10 Ispovesti Ima 33 godina i još uvek je nevina: „Volim svoju slobodu, a ovo je razlog što nemam odnose“
12:17 Ispovesti Oboje su me izdali: „Moj tata je u vezi s mojom drugaricom i čekaju bebu, sve su radili iza mojih leđa“
16:16 Ispovesti Posvađala 11 miliona ljudi! Devojka koja uvek kasni otkrila kako su prijatelji doskočili njenoj lošoj navici, danima se raspravlja o tome
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli