09:15 Dom i saveti Muka vam je da kuvate pasulj satima: Uz stari recept bake Mare skuvaćete ga za 45 minuta
15:55 Dom i saveti Najbolji trik ikada: Dodajte 3 kašike šećera u veš mašinu, kad izvadite odeću sve će vam biti jasno
11:25 Ispovesti "Za srce me ujela": Hoće sinu da oduzme kuću, sve zbog snaje koja je pravo lice krila 25 godina
10:40 Ispovesti Ne zna šta da radi: Nisam spreman da se razvedem, ali moja devojka više ne želi da čeka, patim u tišini
08:52 Dom i saveti Smanjuje upalne procese: Samo jedan začin u jutarnjoj kafi čini čuda za zdravlje creva
12:05 Zdravlje Ko ovo oseti kad legne mora odmah proveriti krv: Kako se stanje pogoršava, bolovi se javljaju noću u listovima i petama
11:10 Lepota i Moda 3 stvari koje ženu čine mnogo starijom: Zašto Srpkinje sa 50 izgledaju kao da imaju 57?
07:21 Zdravlje Ne preterujte sa ribom tokom posta: Dr Stanišić upozorava da većina pravi 3 opasne greške u ishrani
16:35 Dom i saveti Tajna je u omiljenom jelu: Tri namirnice bez kojih nije mogla najstarija žena na svetu koja je živela 122 godine
12:14 Dom i saveti Ovaj vitamin može da spusti krvni pritisak: Jedna doza dnevno smanjuje rizik od moždanog udara, demencije i srčanog udara
15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Demona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju
14:29 Zdravlje Lekovite biljke uberite sami: U maju sakupite 5 biljaka za čajeve koji pomažu kod kašlja, nervoze, nesnice
14:15 Zdravlje Upozorenje koje moraš da pročitaš: Ako primetite krpelja na koži, odmah trčite kod lekara! Evo šta nikako ne smete da radite
14:05 Horoskop Detaljan mesečni horoskop za maj 2025. godine: Lavovi znaju šta žele, Škorpije su u usponu, a Bikovi u svom svetu