14:00 Ispovesti Od obične devojke do MILIONRKE: Kupila LUKSUZNU vilu sa samo 19. godina, a novac zarađuje na vrlo PROST način
11:00 Dom i saveti Ovako DOMAĆICE u Skandinaviji čiste KUĆU: Kad OVO urade, prašinu ne brišu po DVE NEDELJE, svaka žena u Srbiji treba da nauči njihove TRIKOVE
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 8. septembar: Lavovi su pod ogromnim PRITISKOM, Bikovima slede problemi sa FINANSIJAMA!
08:14 Porodica Uspavajte BEBU lako ovim jednostavnim TRIKOVIMA: Tri svari su KLJUČNE i najvažnije za novorođenče!
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 5. septembar: Bikovima finansije NESTABILNE, Strelčevima se smeši posao u INOSTRANSTVU
17:05 Dom i saveti Nismo ni sanjali da je toliko ŠTETNO: Kada jednom VODA proključa ne kostite je ponovo a evo i ZAŠTO
15:45 Dom i saveti Koliko god da je perete DASKA za sečenje je opet PRLJAVA? Ovaj jednostavan TRIK ukloniće baš svu NEČISTOĆU i pretvoriće je u NOVU!
12:05 Dom i saveti Zadesio vas je iznenadni PLJUSAK? Spasite natopljenu OBUĆU na vreme, upotreba FENA je ZABRANJENA!
12:45 Dom i saveti Pečene KRUŠKE sa čokoladom: Recept BEZ ŠEĆERA daje skoz drugu dimenziju UKUSA, poslastica koja će svima ostati dobro UPAMĆENA!
15:35 Lepota i Moda Saznajte vredne savete šminkera Diora za savršen mejkap: Samo na OVAJ NAČIN ćete imati SAVRŠEN ten na fotografijama
08:55 Dom i saveti Urnebesni saveti iz 1973. za MLADE koji idu na more: Devojke pamet u glavu, zbog ovoga se možete gadno POKAJATI
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac