14:20 Zdravlje Doktor Šeno upozorava: "Izbegavajte ovaj napitak, patolozi ga nalaze u želucu pacijenta posle smrti, uopšte se ne vari"
10:55 Dom i saveti Omekšivač ne služi samo za VEŠ: Iznenadićete se kad čujete kako sve možete da ga ISKORISTITE
15:20 Dom i saveti Kuvari UPOZORAVAJU: Ova jela nikada ne naručujte u RESTORANIMA, razlozi će vas iznenaditi
12:36 Lepota i Moda Sredite svoj ORMAR brzo i LAKO: Uđite u NOVU GODINU sa stilom i bez nepotrebnih stvari!
23:00 Zdravlje Da li ste znali koje su najčešće FANTAZIJE u krevetu? Sprovedeno ispitivanje je došlo do NEOČEKIVANIH odgovora!
18:00 Dom i saveti Ovaj TRIK za kićenje jelke, štedi vreme: Uradite OVO i sledeće godine nećete morati više da se opterećujete oko nje!
23:00 Dom i saveti Bračna savetnica nikad nije bila ISKRENIJA: "Žene kad sednu na KAUČ, gotovo uvek se žale na JEDNU STVAR"
11:00 Poznati Najnovija DIJETA Milice Todorović: Bez GLADOVANJA skinula je neverovatnih 15 kilograma i izgleda BOLJE nego ikad!
08:00 Zdravlje Nepravilno konzumiranje može dovesti do ANEMIJE: Kako, kad i koliko sme da se pije ZELENI ČAJ
10:47 Dom i saveti Da li koristite neku aplikaciju za UPOZNAVANJE? Ovo obavezno morate da uradite pre PRVOG sastanka, može vam sačuvati glavu na ramenima
14:30 Ispovesti Ona je povećala GRUDI prirodnim putem: Niko ne može da veruje da je jedina TAJNA u ovome!
12:00 Porodica Ovo MUŠKARCI žele da čuju od žena: Mislite da se to već PODRAZUMEVA ali istina je da su oni NEŽNIJI nego što možete da zamislite!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac