12:50 Ispovesti Ona je dvojnica Kajli Džener: Optužuju je da je skupo platila za ovakav izgled, sličnost je neverovatna
09:00 Ispovesti "Mesecima sam se zaključavala i očajavala": Ispovest žene koja je ušla u MENOPAUZU sa 17 godina
20:40 Ispovesti Katrina je usvojila devojčicu (14): Kad je saznala njenu životnu proču, slomilo joj se srce
08:15 Ispovesti Trebalo je da se uda za čoveka koji ima decu: "Osećam se užasno, nije im rekao da postojim"
11:11 Ispovesti Milica se požalila JAVNO: "Moj muž je beskoristan, imamo troje DECE, on ništa ne zna da uradi"
10:22 Ispovesti Aleksandru je muž varao godinama, a ona mu je oprostila: "Nisam htela da ga napustim u njegovim najtežim momentima"
08:14 Ispovesti Natalija kaže da ljudi misle da je premlada za svog verenika: "Svi se začude kad čuju pravu ISTINU"
13:04 Ispovesti Da li se ovako ponaša zaljubljeni mladoženja? Zbog njegovog poteza svi su zbunjeni, njoj savetuju da ga odmah ostavi
10:52 Porodica Odustajanje nije bilo OPCIJA: Helen je sa 53. godine rodila dete, pokušavala je da zatrudni 25 godina
10:24 Ispovesti U školi je maltretirao, a ona se udala za njega: "Verujem da je imao dobar razlog da me napada"
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat, evo kako su se organizovale!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!