14:14 Lepota i Moda Šik stajlinzi na dodeli Gremi nagrada: Šakira u zlatnom, Bijonse u glamuroznoj haljini, a Džejden Smit sa neobičnim šeširom
21:00 Poznati Bila je spremna da se pobije: Bijonsina mama žestoko odgovorila na nasilje prema ćerki, ovo ne može da razume
15:42 Lepota i Moda ,,Moja prelepa devojčica": Bijonse i ćerka zablistale u zlatnim haljinama na premijeri, sve je prštalo od luksuza
11:13 Poznati Bijonse tera inat: Konačno otkrila zašto je napravila potez koji je iznervirao ceo svet, ovo niko nije očekivao!
12:19 Poznati Brutalno modno izdanje Bijonse na jahti: Slavna pevačica pokazala zanosne obline u mini haljinici, a sa jednim detaljem autfit podigla na viši nivo
17:50 Lepota i Moda Želite talase u kosi kakve ima Bijonse? Pokazala je kako ih pravi, ali i na koji način ispravlja svoje kovrdže
16:22 Poznati Više od 5 miliona pregleda: Dečak (2) je bio ubeđen da je Bijonse njegova prijateljica, a sada mu se želja i ispunila!
18:18 Poznati Pokazala svoju prirodnu kosu: Evo kako izgleda Bijonse bez trunke šminke i perike, svi su šokirani njenim izgledom
18:45 Poznati Pršte varnice na sve strane: Bijonse i Majli spremaju nešto što će apsolutno oduševiti celu Srbiju, jeste li spremni?
17:06 Poznati Strah i trepet za Tejlor Svift: Bijonse obara rekorde najnovijom pesmom, prestigla mega popularan hit!
10:37 Lepota i Moda Zgrabila jedan ,,look" i ne pušta: Bijonse ikonski autfit začinila zavodljivim detaljima, podsetila na slavnu milijarderku
10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam