12:30 Ispovesti Hoćete sveže morske plodove za 7 evra, a iz gepeka vadite paradajz: Crnogorci oštro odgovaraju na kritike na račun svoje usluge
22:00 Ispovesti A curice skaču i žvakaće žvaću: Prizor s Jadrana podelio Srbe, jedni kažu bravo, drugi da im fali samo paradajz iz gepeka
18:05 Ispovesti Letovanje u Grčkoj ih je skupo koštalo zbog jednog obroka: Bračni par se prenerazio kad je stigao račun za ribu i par pića
17:42 Porodica Prljavština, smrad i kanalizacija: Srpkinja šokirana prizorom sa plaže koju Srbi rado posećuju
10:38 Ispovesti Sela sam u restoran u Grčkoj i naručila ribu: Pala sam u nesvest kada sam videla račun, ljudi ovo nije normalno, pazite gde i šta jedete
15:15 Lepota i Moda Stopala mogu da ostanu nežna i glatka i posle letovanja: Pratite ove praktične korake
14:40 Lepota i Moda Šta zgodne plemkinje oblače na letovanju? Fotografijama vam šalju poruku da je sređivanje na plaži NEUKUS
16:27 Porodica Ljubica za 11 dana u Grčkoj potroši samo deset evra: "Godinama ovako letujem, nikada mi ni dinar više nije bio potreban"
13:40 Porodica Beograđanin izneo ŠOKANTAN detalj sa letovališta: Otišao je u GRČKU na odmor, ali ovakvim CENAMA se niko nije NADAO!
13:50 Ispovesti Plaža iz snova koju svi držimo na desktopu je čista fotošopirana laž: Pazite da ne upadnete u zamku kao ja
11:07 Porodica Pitali smo roditelje u Srbiji gde će letovati sa decom ove godine? Omiljena destinacija će vas iznenaditi
09:00 Ispovesti Ceo Balkan zaratio zbog "paradajz turista": "Brate, znam da nemaš para, ali ipak nemoj ovo da radiš"
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg