08:45 Dom i saveti Naomi Kembel NIKADA ne jede ove NAMIRNICE: Ima JEDAN obrok dnevno i BITNO pravilo koje ne krši
11:47 Dom i saveti Novogodišnja VEČERA kao prosečna PLATA: Slavni KUVAR objavio JELOVNIK i voda nam već ide na USTA
08:55 Poznati Uz pomoć ove ishrane SMRŠALA je 10 kilograma: Ovo je jelovnik PRAKTIČNE ŽENE koji već godinama praktikuje
09:58 Zdravlje Svi izbegavaju ovu NAMIRNICU, a Džulija Roberts je jede SVAKOG DANA: Ovo je JELOVNIK glumice koji je čini vitkom u 55. godini
11:15 Poznati Da li je HRANA bila tajna njene dugovečnosti? Kraljica je umrla u 96. godini, a kraljevski kuvari su OTKRILI šta je jela za doručak, ručak i večeru
09:20 Zdravlje Ne izbegava SLATKO, a nema ni GRAM viška: Ovo je JELOVNIK Kejt Midlton, svu hranu SAMA sprema
13:51 Zdravlje Doktori su ODOBRILI ovu dijetu: Pridržavajte se OVIH 5 pravila i istopićete MASNE naslage za 3 nedelje
08:38 Poznati Hrana koju kraljica Elizabeta jede SVAKI DAN 60 godina: Ove namirnice IZBEGAVA u širokom luku
09:20 Zdravlje U šestoj deceniji izgleda kao DEVOJKA: Poznata glumica ovako održava MLADALAČKI izgled, ovo je njen recept
12:34 Zdravlje Žene u Srbiji poludele su za PERIKONE DIJETOM: Imamo DETALJAN jelovnik i obroke za SVAKI dan
20:25 Poznati U Indiji je nazivaju "ZLATNOM HRANOM", a svima je dostupna: Đokovići našli ZAMENU za meso, ubacili u ishranu OVU namirnicu
21:46 Poznati Poražavajući detalji o stanju Brusa Vilisa: Glumački velikan je preko noći ostao bez svega - sada više ne može ni ovo da radi
21:20 Poznati Milenijalci su ih obožavali: Nepobedivi tandem vraća se na male ekrane posle 22 godine!
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori