14:02 Ispovesti Naručila sam patike sa Temua i jedva čekala da stignu: Kad sam otvorila paket, zanemela sam od šoka!
16:30 Lepota i Moda Patike koje smo želeli da zaboravimo vraćaju se u modu: Generacija Z ih proglasila "vintidž zlatom"
10:50 Lepota i Moda Srebrne i bele patike su hit ove jeseni: Evo koji modeli su u fokusu - daju sajber šarm legendarnoj obući
18:57 Lepota i Moda Zelena jeste IN, ali jedna boja preti da je svrgne sa trona: Ove patike su titalni hit jeseni 2025. godine, Srpkinje će odlepiti
15:06 Lepota i Moda Torbu od 2.000 evra uparila s jeftinom obućom: Svi gledaju u Sofijine hit patike koje koštaju 70 evra!
09:25 Dom i saveti Patike vam smrde na znoj: Ne mora odmah veš mašina, samo ubacite jednu namirnicu i neprijatan miris nestaje za tren
09:02 Dom i saveti Izgledaće kao da ste ih juče kupili: Prljave patike zabeleće se za 5 minuta pomoću samo 1 sastojka iz kuhinje
14:07 Lepota i Moda Najmodernije patike za leto 2025: Manekenka Điđi Hadid već nosi najpopularniju boju koja osveži svaku kombinaciju
14:56 Dom i saveti Bele patike će zablistati za 5 minuta: Uz 1 sastojak iz kupatila izgledaće kao da ste ih juče kupili
13:02 Lepota i Moda Postale su najpoželjniji model obuće za proleće 2025. godine: Žene u Srbiji poludele za njima, lagane su, udobne, a idu uz sve
17:28 Lepota i Moda Patike za sve prilike: Odlične za trening ali i za šetnju, toliko su udobne da ćete imati osećaj da gazite po pamuku
13:38 Dom i saveti Patike će biti kao nove: Operite ih lako u veš mašini uz ove proverene savete, a evo i kako da ih pravilno osušite
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!