09:25 Zdravlje Ove namirnice dovode do upale u mozgu: Doktori otkrili šta treba da izbacite iz ishrane, za jedno će se svi iznenaditi
20:49 Zdravlje Usporavanje Alchajmerove bolesti: Naučnici sprovode nove testove koji bi mogli da pomognu pacijentima sa poremećajima pamćenja
16:56 Zdravlje Istraživanje potvrdilo: Ova promena na očima može da nagovesti demenciju 12 godina ranije!
19:57 Zdravlje Nova studija otkrila: Dva omiljena jela među Srbima povećavaju rizik za probleme sa pamćenjem
08:50 Zdravlje Prve simptome svi ignorišu, misleći da je to normalno: Doktor Pavlović otkriva povezanosti između čačkanja nosa i Alchajmerove bolesti
17:52 Zdravlje Pomaže u uklanjanju slobodnih radikala: Svi ga bacimo, a ima ključnu ulogu u pravljenju lekova
14:10 Zdravlje Prvi znaci senilnosti: Rani simptomi demencije na koje mnogi ne obraćaju pažnju, a jedan se često dešava
14:55 Zdravlje Da li je vaš mozak stariji od vas? Odgovorite na nekoliko lakih pitanja i odmah ćete to saznati, sigurno ćete se iznenaditi!
19:00 Poznati Poznati pevač se oprostio od supruge: U braku su proveli više od 40 godina, a nju je uništila jeziva BOLEST
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac