17:15 Zdravlje Možda imate infarkt, a ne znate: Ove simptome ljudi pripisuju drugim bolestima, a oni najavljuju srčani udar
17:25 Zdravlje Kardiolog objašnjava: Ovo je simptom infarkta koji mnogi ignorišu, jer misle da je beznačajan
15:01 Zdravlje Može da bude simptom infarkta: Ako se muškarcu ovo desi u krevetu, to pokazuje u kakvom mu je stanju srce
20:07 Zdravlje Nema šanse da pogodite: Možete li da prepoznate koja od žena na fotografiji upravo ima infarkt?
20:34 Zdravlje Kardiolog upozorava: Naizgled bezopasni simptom može da nagovesti infarkt, ne ignorišite ga
12:03 Zdravlje Dobro pogledajte svoju kosu: Ako primetite ovo, u riziku ste da dobijete srčane probleme
12:28 Zdravlje Pogledajte svoje noge: Ovaj simptom se javlja ujutru, može da ukaže na problem sa srcem, a većina ljudi mu ne pridaje značaj
19:49 Zdravlje Dobro se pogledajte u ogledalu: Oftalmolog otkriva 3 znaka bolesti srca koja se vide u očima
19:18 Zdravlje Znate li kako izgleda mini infarkt? Simptomi često prolaze neopaženo, a ključno je uočiti ih na vreme
14:51 Zdravlje Ako ste umorni i teško dišete, odmah kod kardiologa: Dr Otašević objašnjava koji simptomi ukazuju na probleme sa srcem
15:02 Zdravlje Obratite pažnju: Ovi simptomi srčanog udara se javljaju mesec dana ranije, najčešće kod jedne grupe ljudi
18:28 Zdravlje Ove 3 namirnice čuvaju pamćenje posle 50. godine: Doktor savetuje da što češće budu u tanjiru
18:03 Poznati Kakvo telo Salma (58) ima! Šokirala sve kad se skinula u minijaturni bikini i pokazala fantastičnu figuru
17:37 Ispovesti Svekrva mi govori da sam sponzoruša: Pozelenela je od muke kad sam joj se osvetila, i to pred celom familijom!
17:12 Zdravlje Prvi simptom raka creva: Uzimate ga zdravo za gotovo, a može biti signal smrtonosne bolesti
16:48 Dom i saveti Majstori pekarstva dodaju samo ovo, ostaje svež i do nekoliko dana: Evo kako da napravite najizdašniji hleb, isti kao u najpoznatijim pekarama
16:23 Zdravlje Nefrolog upozorava: Ovih 5 znakova oštećenja bubrega ne smete ignorisati, obično se javljaju noću