19:30 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 25. oktobar: Jedan znak mora posebno biti STRPLJIV, veza mu od toga zavisi
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 24. oktobar: Za ovaj ROGATI znak početak nedelje neće biti NAJSREĆNIJI
13:30 Horoskop Finansijski horoskop za KRAJ 2022. godine: Evo ko može da očekuje novčanu injekciju, a ko treba više da štedi
21:15 Horoskop Ova TRI horoskopska znaka čekaju pravi izazovi: Trebalo bi da skupe SNAGU za naredne mesece, biće TURBULENTNO
20:15 Horoskop Dnevni HOROSKOP za ponedeljak, 10. oktobar: Ovom znaku se ne piše DOBRO, do kraja dana problemi sa PRITISKOM
20:15 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 3. oktobar: Ovom znaku se ne piše dobro, emotivno se RASPADA
20:15 Horoskop Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 29. septembar: Ovaj znak OBAVEZNO mora da IZBEGAVA svađu tokom sutrašnjeg dana, loše će mu uticati na KARIJERU
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 27. septembar: Zbog uticaja MERKURA ovom znaku ne ide ništa od ruke
14:14 Horoskop Najviše SREĆE na polju FINANSIJA imaju oni: Ovi ZNAKOVI će se "kupati" u PARAMA do kraja godine
08:54 Horoskop Za ova 4 ZNAKA stiže odličan period za NOVAC: Jedan neka IGRA igre na SREĆU, a ostalima dolazi NEOČEKIVANI priliv para
20:30 Horoskop NAJTAČNIJI finansijski horoskop za OKTOBAR: Ova TRI znaka će doživeti novčani fijasko, uhvatiće ih FINANSIJSKA KRIZA do sada NEZAPAMĆENA
07:45 Horoskop Ovi ZNAKOVI nemaju sreće sa NOVCEM: Nisu MATERIJALISTI, pa na pare gledaju kao na NUŽNU stvar
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog