10:19 Dom i saveti Ove TRI stvari nikako ne smete da držite u PREDSOBLJU: Odmah sa vrata uvlače NEGATIVNU energiju
11:10 Porodica KAKO ZAPOČNETE POČETAK GODINE, TAKO ĆE I DA SE ZAVRŠI: Vodite računa da ove TRI stvari izbegavate 1. januara
08:01 Horoskop Prema NEPOGREŠIVOM indijskom HOROSKOPU ova 4 znaka će biti NAJSREĆNIJA u 2022. godini!
16:30 Zdravlje U KINESKOJ narodnoj medicini koriste ga za skoro SVE: Ovaj crvenkasti začin UNIŠTAVA bakterije u telu, a pomaže i kod mršavljenja!
08:00 Horoskop Ovaj trik s prstima će vam otkriti STRAŠNU sudbinu: Da li vam je "upisano" da imate partnera ili da budete SAMAC!
08:45 Porodica Danas su ZADUŠNICE, a prema narodnom verovanju jednu stvar OBAVEZNO MORATE da uradite!
08:30 Dom i saveti Zašto svi paniče kada im CRNA MAČKA pređe put? Veruje se da to donosi NESREĆU, a evo šta je ISTINA
22:00 Horoskop Sudbinski preokret od 19. septembra: Za 3 znaka horoskopa počinje period izobilja i sreće, sve se menja!
21:29 Dom i saveti Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun
21:00 Lepota i Moda Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima
20:31 Porodica Život nije Instagram: Psiholog Jovana Stojković objašnjava kako zaštititi decu od terora savršenstva na društvenim mrežama
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za petak 19. septembar: Ovan ima važnu promenu na poslu, Škorpija je ljubomorna, a šta čeka vas?
19:32 Ispovesti Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!