14:03 Poznati Bivši muž Nikol Kidman već našao drugu! Samo što su se rastali, ali on izgleda nije gubio vreme!
17:15 Poznati Bekamovi se nikako ne slažu sa snajom: Viktorija pukla posle sukoba i rešila da stavi tačku na sve!
11:20 Poznati Dženifer Lopez šokirala izjavom: „Razvod je najbolje što mi se desilo, u braku mi je bilo užasno!“
13:45 Poznati Izludela Breda Pita, pa odbila da se uda za njega: Posle ceo svet šokirala biznisom koji joj donosi milione!
09:14 Poznati Selena Gomez se udala! Venčanica kao iz bajke sve oduševila, pojavile se prve fotografije glamuroznog venčanja
19:52 Poznati Da li je ružan tip slomio srce Moniki Beluči? Najlepša žena sveta otkrila razlog raskida s Timom Bartonom
11:37 Poznati "Decu ne kupamo dok ne počnu da smrde": Poznati par šokirao ljude načinom na koji odgajaju ćerke
16:18 Poznati Šokantna ispovest Prisile Prisli: Majkl Džekson je oženio moju ćerku samo zbog Elvisovog nasledstva!
11:55 Poznati Princ Hari se vraća u Britaniju? Njegova izjava o tome gde će školovati decu je sve iznenadila
15:25 Poznati Imali su najlepšu ljubavnu priču u Holivudu: Samo što su dobili dete, velika tragedija je sve promenila
15:27 Poznati Dženifer Aniston pokazala novog dečka: U 56. godini pronašla onog pravog i planira svadbu
08:02 Lepota i Moda Lice meko kao duša: Srpkinje potpisuju da je ovo najbolja tehnika za negu lica, suvoj koži šalju pozdrav
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju