14:50 Dom i saveti Jedino je ovako PRAVILNO da postavite krevet u spavaćoj sobi: Feng šui majstori veruju da je to od ključne važnosti za BLAGOSTANJE!
23:00 Dom i saveti Loša ENERGIJA se može privući MALIM stvarima: Ogledalo sve DUPLIRA i nemojte ga držati u jednom DELU kuće
18:55 Dom i saveti Izbegavajte ove BOJE u SPAVAĆOJ sobi: Možete poremetiti SAN, a stručnjaci su SLOŽNI da je prave nijanse ključne za PROSPERITET
08:00 Dom i saveti FENG ŠUI PRAVILA za spavaću sobu: Evo kako da postavite KREVET da bi imali ljubav i blagostanje - NIKAKO NE SME DA STOJI OVAKO u odnosu na vrata
13:41 Zdravlje Isecite LIMUN i stavite ga u spavaću SOBU: Na ovaj način će vas SPASITI i olakšati DISANJE
17:37 Dom i saveti Prestanite da GURATE stvari ispod KREVETA: Skoro svi u SRBIJI ovo rade i time privlače BEDU i NESREĆU kao magnet!
22:15 Dom i saveti Krenite od zajedničkog tuširanja! Ove ČETIRI stvari u SPAVAĆOJ sobi garantuju orgazmično zadovoljstvo
22:32 Porodica Kada ste se poslednji put "IGRALI" u spavaćoj sobi: Evo kako već večeras možete da izmenite RUTINSKO zagrevanje i potpalite novu "VATRU" između vas
17:30 Ispovesti Rekla sam snaji da mi ne dovodi unuke na proslavu moje godišnjice braka: Toliko ju je to razbesnelo, da mi je priredila pakao od života
17:16 Dom i saveti Vaša jelka će ostati sveža i zelena tokom čitave praznične sezone: Zaboravite na iglice, ovaj trik će je spasiti
16:53 Poznati Lečenje raka nije gotovo: Zdravlje kralja Čarlsa ide u ovom pravcu uoči dočeka Nove godine, a evo kako se sada oseća
16:32 Dom i saveti Sad je pravo vreme da zasadite biljku od pet grančica: Donosi zdravlje, sreću, napredak i novac
16:07 Zdravlje Nakon terapije jedva hoda: Antibiotici ostavili trajne posledice - spazam mišića, jak bol u zglobovima
15:48 Lepota i Moda Ovaj džemper i farmerke su proverena kombinacija: Nabacite ih na sebe kada ne znate šta da obučete, ima da zablistate za čas