22:10 Dom i saveti Veruje se da privlače sreću i uspeh: Ova tri predmeta morate imati u spavaćoj sobi
22:20 Dom i saveti "Ovo nikad ne bih držala u sobi": Dizajnerka enterijera izbacila sva ogledala, a evo kakvi jastuci treba da budu
22:30 Dom i saveti Za MIRAN san ove stvari izbacite iz spavaće SOBE: Donose stres, privlače NEMIR, nikako im nije mesto blizu kreveta
14:50 Dom i saveti Jedino je ovako PRAVILNO da postavite krevet u spavaćoj sobi: Feng šui majstori veruju da je to od ključne važnosti za BLAGOSTANJE!
23:00 Dom i saveti Loša ENERGIJA se može privući MALIM stvarima: Ogledalo sve DUPLIRA i nemojte ga držati u jednom DELU kuće
18:55 Dom i saveti Izbegavajte ove BOJE u SPAVAĆOJ sobi: Možete poremetiti SAN, a stručnjaci su SLOŽNI da je prave nijanse ključne za PROSPERITET
08:00 Dom i saveti FENG ŠUI PRAVILA za spavaću sobu: Evo kako da postavite KREVET da bi imali ljubav i blagostanje - NIKAKO NE SME DA STOJI OVAKO u odnosu na vrata
13:41 Zdravlje Isecite LIMUN i stavite ga u spavaću SOBU: Na ovaj način će vas SPASITI i olakšati DISANJE
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!