13:30 Ispovesti Trikovi kako da zaludite muškarca: Na ova tri jednostavna načina ćete ga zavesti i ukrasti njegovo srce zauvek
17:50 Porodica Ako mu je to lakše, slagaće vas: 5 stvari koje vam muškarci nikada neće reći, a ispričaju ih prijateljima
12:54 Ispovesti Manekenka nagrdila jači pol: „Spavala sam sa 500 muškaraca i svi prave ovu grešku u krevetu“
20:50 Porodica Momci, džabe trenirate: Žene sada privlače muškarci sa ovakvim oblikom tela, naučnici su objasnili zašto
10:58 Porodica Švalera ćete lako otkriti ako pažljivo slušate: Muškarac koji vara uvek izgovara ove rečenice
21:49 Porodica Muškarci, obratite pažnju: Da bi žena bila zadovoljna, intimni odnos treba da traje tačno ovoliko minuta!
14:55 Ispovesti Jednostavan trik, a provereno radi: Ako uradite ovo, za 5 sekundi zavešćete osobu koja vam se dopada
21:55 Porodica Promena je uzbudljiva: Ako vam je dosadilo da vodite ljubav u spavaćoj sobi, isprobajte ova mesta u stanu
16:00 Porodica Dobila milion lajkova za jedan dan! Svima je objasnila zašto se lepa devojka zaljubi u ružnog momka
22:24 Lepota i Moda Deluje kao afrodizijak: Ovaj parfem privlači muškarce kao magnet, neće vam odoleti!
21:56 Porodica To zavisi od vaših godina: Evo koliko često treba imati intimne odnose radi dobrog zdravlja
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!