11:35 Poznati Procvetala posle trećeg razvoda: Hale Beri gori u kupaćem kostimu, ko bi rekao da ima 58 godina!
13:55 Poznati Svi muškarci su uzdisali za njom: Zanosna plavuša je bila simbol devedesetih, a sada je niko ne bi prepoznao, evo kako izgleda!
15:43 Poznati Skroz gola proslavila rođendan! Elizabet Harli napunila 60 godina i pokazala da i dalje izgleda kao boginja
16:39 Poznati Napunila 60 godina i pozirala u bikiniju: Bruk Šilds proslavila rođendan na plaži i otkrila tajnu mladolikog izgleda
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
09:46 Poznati Sofija Vergara u tanga kupaćem: Zaludela muškarce širom sveta, dijetu nikada ne drži, ali uvek jede isti doručak
20:26 Poznati „Isplanirala sam svoju sahranu i natpis za spomenik“: Poznata glumica vodi tešku bitku s tumorom mozga
15:18 Poznati Poznata glumica pokazala svoju kuhinju: Izgleda kao iz bajke, a jedan detalj oduzima dah!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
14:30 Poznati Ovo nije Anđelina Džoli! Izgledaju potpuno isto, evo ko je lepotica koju svi mešaju s poznatom glumicom
15:00 Poznati Tragična sudbina poznate glumice: Muž trošio njene pare na ljubavnicu dok se ona borila s rakom, mučio je do smrti!
08:20 Horoskop Najjači muškarci su rođeni u 3 znaka horoskopa: Njihova snaga nije samo u mišićima, oni su hrabri u stvarnom životu
21:51 Horoskop Preplaviće vas izobilje 25. jula: Za 4 znaka horoskopa stižu neočekivani novac i velika sreća!
20:59 Porodica „Kad mi neko udari dete, kažem mu da uzvrati“: Majka šokirala ljude savetom, a tek da čujete psihologa!
20:23 Poznati Vilijam i Kejt cepaju kraljevsku porodicu: Hoće li zbog princa Džordža prekršiti pravilo staro decenijama?
19:57 Lepota i Moda Kako bolje pocrneti na moru: Ove namirnice pomažu da brzo dobijete savršenu bronzanu boju