09:59 Ispovesti Pozvala je na ručak bivšeg svekra i svekrvu: Svi su se lepo najeli, a onda je sledio horor gori od onog koji gledamo u filmovima
20:21 Porodica Pitali smo svekrve šta ih najviše nervira kod snajki? Ove odgovore nismo očekivali, izgleda da su odnosi mnogo gori nego što smo mislili
09:45 Porodica "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao
21:00 Ispovesti Porodila je njenu majku pre 20 godina: Sada je ta beba postala njena snaja, porodica je bila u šoku
20:04 Porodica "Moja svekrva je došla iz pakla": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
11:57 Porodica Gordana iz Kragujevca jedva je čekala da upozna buduću snaju: "Kada je izgovorila ovo, odmah sam je izbacila napolje"
12:30 Ispovesti Zatekla je SVEKRVU u njihovoj spavaćoj sobi: Frapirala se kada je videla ŠTA RADI pod izgovorom da želi da spasi porodicu
16:06 Porodica "Moja SVEKRVA je došla iz PAKLA"": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
11:29 Ispovesti Bosanka se žali na SNAJU: „Ne pere veš, ne suši, jede pre svih nas, nakači se na internet, a mama i ja opet sve čistimo“
08:00 Ispovesti Ona je praktično svekrva "IZ PAKLA" koja je spremna da umeša SUD kako bi dobila UNUČE: Ispovest ove SNAJE uzdrmala je SVAKOGA ko je pročita
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg