09:30 Ispovesti Marija se posle smrti muža udala za svekra: "Ostala sam sama sa sinovima, on je ponudio pomoć, a onda se desio odvratan obrt"
16:16 Porodica Svekrva je došla da mi sredi kuću: Na zid dnevne sobe okačila je fotografiju, nisam mogla da verujem koliko je zla
12:26 Porodica "Moja svekrva je došla iz pakla": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
14:45 Porodica "Posetili smo sina i snaju, ali dočekao nas je šok“: Sramota me je od onog što se zapravo desilo
12:13 Porodica Pozvala sam na ručak bivšeg svekra i svekrvu: Svi su se lepo najeli, a onda je usledio je horor gori od onoga u filmovima
19:50 Ispovesti Odrekla se snaje preko novina: Žena iz Niša sročila tekst, a od svake reči se diže kosa na glavi
11:25 Ispovesti "Za srce me ujela": Hoće sinu da oduzme kuću, sve zbog snaje koja je pravo lice krila 25 godina
13:11 Ispovesti Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, pobesnela zbog onoga šta joj je baba uradila
15:23 Ispovesti "Svekrva mi i dalje uništava život": Sina je sahranila pre 9 godina, a snaji i unucima uradila je nešto neoprostivo
13:37 Ispovesti Snaja skočila na svekrvu kao furija: Svaki dan joj je pravila pakao od života, a onda joj je pao mrak na oči
09:56 Ispovesti "Zla snaja je krišom uzela DNK moje ćerke": Na kraju je sama upala u jamu koju je meni iskopala
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 29. maj: Blizancima stižu nove informacije, Lavovi u kreativnom zanosu
18:58 Dom i saveti Štetočine će momentalno pobeći: Stavite ovo u zemlju i rešite ih se zauvek, više neće grickati vaše biljke