21:02 Zdravlje Jezik mu je promenio BOJU i dobio DLAKE: Lekari tvrde da je ovo UOBIČAJENO usled oštećenja KRVNIH sudova!
17:50 Zdravlje Ivan je sa 16 godina već bio PUŠAČ: Otkazali su mu ORGANI i završio je sa plućima OSAMDESTOGODIŠNJAKA, i to samo zato što je birao "ZDRAVIJU" varijantu!
11:01 Zdravlje Ova KAFA sprečava SRČANI i MOŽDANI udar: Svi smo zaboravili ovu LEKOVITU biljku, a čini čuda kada se doda u omiljeni napitak
18:10 Zdravlje "Stidela sam se da pričam o SRAMOTNIM simptomima": Ova žena sada upozorava sve da ne naprave istu grešku!
13:41 Dom i saveti Ubacite u kuću BILJKU naših predaka i gledajte promene: Privlači NOVAC i ČUVA zdravlje svih ukućana
13:01 Zdravlje Popularna Kembridž dijeta donosi SIGURNE rezultate: Kilogrami se NE vraćaju, a MASTI se same tope
20:51 Zdravlje Štiti jetru, želudac, creva, bubrege i bešiku: CRNI SUSAM nema šta ne čuva, prirodan je izvor minerala i pomaže kod TEŠKIH bolesti
13:45 Zdravlje PONAŠALA SE KAO NARKOMAN: Ovo piće joj uništilo i ZDRAVLJE I BRAK, a ne možete da poverujete koliko litara je pila dnevno!
08:48 Zdravlje "Mislila SAM da JE UMOR posledica trudnoće": Doktori su mi nakon POROĐAJA otkrili strašnu ISTINU!
21:04 Zdravlje Ovo će vas naterati da PRESTANETE da pušite: Evo šta se dešava sa vašim PLUĆIMA kada OSTAVITE cigarete
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao
15:02 Ispovesti Bivši dečko Ane Ivanović je milioner: Njega je volela najviše posle Bastijana, a on je posle raskida oženio pevačicu
14:31 Zdravlje Žene u Srbiji poludele za vojnom dijetom: Kažu da se za sedam dana gubi i do četiri kilograma