16:36 Dom i saveti Pravi izvor zdravlja: Jedna kašika dnevno sirupa od suvog voća deluje na organizam kao nadmorska visina iznad 2000 metara
20:30 Zdravlje Povraćam 60 puta dnevno: Žena zbog bizarnog stanja ne može da živi normalno, a ovi simptomi joj najteže padaju
09:10 Zdravlje Kardiolog razbio zablude o cirkulaciji i imunitetu: Umivanje hladnom vodom za jednu grupu ljudi, može biti pogubno
16:55 Zdravlje Ako ovako pijete vitamin D, bacate pare! Samo "protrči" kroz creva: Od ove 4 stvari zavisi da li će se zadržati u telu
14:45 Zdravlje Na pragu nove epidemije: Broj obolelih u porastu, situacija postaje alarmantna, a rešenje je jasno
10:25 Zdravlje Četiri vrste mesa koje oštećuju srce i podstiču upale: Pune su soli i holesterola, a evo koliko je dozvoljeno jesti
10:26 Zdravlje Gojazni i zdravi: Evo da li je moguće imati višak kilograma bez zdravstvenih problema, jedno je presudno
15:15 Dom i saveti Najvažniji vitamin za žene u 50-ima: Ubacite ga u dnevnu rutinu i vaša koža će izgledati savršeno
12:07 Zdravlje Znamo zašto ste tužni: Osobe koje su često neraspoložene obično imaju viši nivo ove stvari, ali jedan faktor može da pomogne
12:47 Zdravlje Smanjite stres za nedelju dana: Ako izbacite ovu naviku iz dnevne rutine, automatski ćete se preporoditi
08:52 Dom i saveti Smanjuje upalne procese: Samo jedan začin u jutarnjoj kafi čini čuda za zdravlje creva
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!