16:40 Zdravlje Da li je CVEKLA uopšte ZDRAVA? Mit o "zdravoj" namirnici je ISPLIVAO na videlo, evo ko treba da IZBEGAVA crvenu povrćku
12:49 Ispovesti Anetinom SINU je ostalo nekoliko godina života: "Uveravali su me da sam kraljica DRAME imala sam nervni slom kad sam čula jezivu dijagnozu"
08:45 Zdravlje Nutricionista otkriva: Ovo su TRI najgore namirnice koje možete da pojedete, zbog njih ubrzano starite, gojite se i razboljevate
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za 03. januar: Lavovi se napokon okreću SEBI, Vagama zdravlje nikad bolje!
08:50 Zdravlje Evo koliko je ČAČKANJE nosa OPASNO po zdravlje: Odmah morate da prestanete sa ovom gadnom navikom
23:00 Dom i saveti Kineski TELESNI sat otkriva zašto se stalno BUDIMO noću u ISTO vreme: Postoji veoma jasno objašnjenje
14:20 Zdravlje Internista dr Ivanov otkriva šta da JEDETE kada POSTITE: Ove namirnice su veoma ZDRAVE, evo jelovnika
13:00 Dom i saveti Čisti celo telo, a posebno JETRU: Sok od CVEKLE je savršen za organizam, evo kako se sprema i kad je IDEALNO vreme da ga popijete
12:20 Zdravlje "Nemojte TO da radite": Farmaceut upozorio na GREŠKE koje SVI pravimo kada imamo GRIP ili prehladu
11:59 Zdravlje OPASAN signal da vam preti SRČANI udar: Oseti se u JEDNOM trenutku kada radite najprostiju AKTIVNOST
11:00 Zdravlje Moja beba je čudesna, ovako mi je spasila život: Slavimo prvu NOVU GODINU zajedno i najsrećnija sam MAJKA na svetu
20:00 Dom i saveti Napitak za ljude koji imaju BOLOVE u kolenima: Redovnim uzimanjem ćete OJAČATI zglobove, dnevna je doza vitamina i minerala
09:15 Dom i saveti Najveća misterija srpske kuhinje: Da li se meso za sarmu dinsta ili ide sirovo? Jedino ovako je ispravno
08:27 Horoskop 3 znaka proći će kroz pakao, ovo niko nije očekivao: Zatvara se karmički krug, evo koga će šta strefiti
08:03 Lepota i Moda Parfem, toaletna ili kolonjska voda? Evo šta je najbolje i šta se najviše isplati
21:55 Poznati Madona i Gaj Riči posle 20 godina ponovo zajedno! Zakopali ratne sekire, sve ružno ostavili po strani
21:25 Porodica Najveći greh za posnom slavskom trpezom: Na Svetog Nikolu ovo nikako ne sme da se radi
20:55 Lepota i Moda Ma, ova žena grmi! Ima 62 godine, a u kratkoj čipkastoj suknji izvajane manekenske noge!