17:15 Zdravlje ČUDOTVORNI ČAJ SA ISTOKA! Ne samo da smanjuje rizik od srčanog udara, već eliminiše neprijatni miris stopala
15:18 Zdravlje Aki Rahimovski imao moždani udar, a da nije znao: Ovo su simptomi koji ukazuju da vam je život u opasnosti!
13:47 Zdravlje OBRATITE PAŽNJU NA OVAJ DEO TELA: Ako ne vodite računa, rizikujete da dobijete ozbiljnu infekciju!
08:35 Zdravlje Ovo je opasnije od KORONE: Stručnjaci kažu da to da li ćete imati produženi KOVID zavisi od ČETIRI FAKTORA!
17:50 Ispovesti Rekli su mi da sam imala POBAČAJ: Završila sam u URGENTNOM CENTRU, a dijagnoza je bila NAJSUROVIJA moguća!
16:00 Zdravlje Napravite NAPITAK od LOVOROVOG LISTA: U roku od DVE NEDELJE rešićete se ozbiljnih problema!
12:16 Zdravlje ZA MINUT spušta PRITISAK: Ovaj čaj je spas za holesterol, reguliše MASNOĆE U KRVI, a dovoljna vam je jedna VEĆA šolja!
11:50 Zdravlje Svaki dan ovo RADIMO: Ako prekoračimo dozvoljeno VREME, rizik za pojavljivanje KRVNIH UGRUŠAKA se povećava za trećinu!
17:20 Zdravlje Ginekolog OTKRIVA: Ovo su osnovni razlozi BOLNIH odnosa, neki su prirodni, a neki su ZNAK za uzbunu!
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve