19:06 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 23.april: Škorpije da se čuvaju lažnih prijatelja, Lavove čeka neprijatno iznenađenje
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 21. april: Vagama stiže poslovna sreća, Rakove nervira okruženje, a šta je sa ostalima?
19:37 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 20. april: Lavovi u ljubavnim spletkama, Vodolije da se čuvaju zle energije
14:21 Horoskop Imamo još tri dana! Dolazi ružičasti pun Mesec u Škorpiji: Ovi znaci će biti najviše na udaru, neka se spreme
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 19. april: Rak će naučiti važnu lekciju, Blizancima je ljubav na ispitu
09:05 Horoskop Spremite se, od 20. aprila stižu velike promene: Poravnanje Jupitera sa Uranom pomrsiće vam konce i okrenuti život naglavačke
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 18. april: Lavovi pate zbog ljubomore, Ribe dovode život do savršenstva, a šta je sa ostalima?
19:37 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 17. april: Bikovi. čuvajte se naglih odluka, Vage, povedite računa o zdravlju
19:10 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 16. april: Blizancima se život iznenada komplikuje, a ovaj znak čeka ljubavni brodolom
07:50 Horoskop Druga polovina 2024. godine donosi im izobilje: Sreća, obilje i ljubav kucaju na njihova vrata 3 znaka zodijaka
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?