07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 5. oktobar: VODOLIJE oprostite danas svom PARTNERU, a LAVOVI usresredite se na posao, čeka vas lepa prilika
08:31 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 4. oktobar: Bikovi, veoma nestabilni ljubavni aspekti, Vage, iznenadiće vas poziv osobe u znaku Bika
08:29 Horoskop Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 3. oktobar: RIBE, spremite se za ozbiljan razgovor sa jednim Ovnom, LAVOVIMA se savetuje da danas ipak ostanu kod KUĆE i odmaraju
08:33 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 2. oktobar: Bikovi, zaobiđite svađe, Škorpije, trud će vam se danas isplatiti!
07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PETAK, 01. oktobar: OVNOVI danas imaju VELIKI uticaj na većinu znakova, a VAGAMA se sprema ni malo prijatan razgovor
07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 30. septembar: Rakovi, bićete strašno tvrdoglavi, Ribe, vi ćete danas samo da "sejete" sreću!
07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SREDU, 29. septembar: Dok na Strelčeve pozitivno utiče Mars, Vodolije od umora padaju na kolena, da li će savet jednog VODENOG znak uspeti da im povrati VOLJU?
08:01 Horoskop Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 28. septembar: Bikovi, mogući problemi sa kičmom, Blizanci, obratite pažnju na novac i gde ga trošite
08:29 Horoskop Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 26. septembar: Vodolije, očekujte VEOMA važan poziv iz inostranstva, Jarčevi vreme je da donesete VAŽNU odluku u vezi LJUBAVI
08:29 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 25. septembar: Dok Vage beže od manipulativnih "prijatelja", Device sastavljaju PLAN koji će im sigurno doneti USPEH
08:30 Dom i saveti Ovo su TRI najčešće GREŠKE zbog kojih se ZIMNICA KVARI: Jedan PROPUST može da uništi sve ZALIHE!
08:29 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PETAK, 24. septembar: Ribe, ovo je vaš DOBAR dan, Škorpije, očekuju vas problemi!
11:05 Poznati Ona ja nova Bondova devojka: Očarala je sve, čak i Džefa Bezosa, ali fanovi filma misle da to ne zaslužuje
10:33 Dom i saveti Zaboravila sam da isključim klimu kad sam otišla na more: Kad je stigao račun za struju, sledila sam se od cifre!
10:02 Zdravlje Jetra kaže ,,hvala": Zelena tečnost pomaže pri uklanjanju toksina, žene kažu da su prednosti fenomenalne
09:29 Porodica Mozak nikako da odmori? Ovo je razlog zašto ne možete da se opustite na letovanju, većina ima koban strah
09:00 Lepota i Moda Lažu vas, ne verujte svemu: Evo šta treba da znate o nezi kože, ekspert razbio popularne mitove