18:41 Horoskop KRAJ 2021. godine donosi OPASNE TURBULENCIJE, neočekivane događaje i nemir kod BROJNIH ZNAKOVA!
20:03 Horoskop Ova ČETIRI horoskopska znaka očekuje OKTOBAR pun izazova, a OBAVEZNO neka sakupe SNAGU za narednih par MESECI
07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 5. oktobar: VODOLIJE oprostite danas svom PARTNERU, a LAVOVI usresredite se na posao, čeka vas lepa prilika
17:30 Horoskop Astro intelegencija svih znakova: Po čemu se DEVICE izdvajaju, a u ćemu su to Škorpije najbolje!?
16:56 Horoskop ZA NJIH PREPREKE NE POSTOJE Ova TRI horoskopska znaka mogu da osvoje ceo svet, i baš sve što zamisle!
18:15 Horoskop Ako mu poverite tajnu, ćutaće kao zaliven, a ako OVAJ horoskopski znak izdate, za njega više NE POSTOJITE
09:30 Horoskop Od njih se postaje ZAVISTAN, one su apsolutno FATALNE: Žene rođenje u ovom HOROSKOPSKOM znaku su "OPASNE"
14:15 Horoskop "Ne, ne! To ne liči na mene, horoskop je LAŽ": Ovi znakovi NE VERUJU u horoskop i misle da je SMOR
16:13 Horoskop Dolazi TURBULENTA JESEN! Žestoke bitke, pucanje po "šavovima", evo šta još donosi MARS u VAGI!
22:35 Horoskop Večeras pred spavanje pogledajte u nebo i ZAMISLITE ŽELJU! Počela je vladavina magičnog trigona, dolaze PROMENE!
15:00 Horoskop Snažne EMOCIJE i SUDBINSKI susreti: PUN MESEC donosi VELEOBRT - evo koga čeka LJUBAV ŽIVOTA. a koga NASLEDSTVO!
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?