22:00 Lepota i Moda Domaći PILING koji UNIŠTAVA celulit: Za ovaj recept su vam potrebna SAMO DVA sastojka, budite istrajni
12:45 Dom i saveti Evo šta se događa kada SEDAM dana ne unosite ŠEĆER: Telo ODMAH reaguje na PROMENE, a najviše se vidi po OVOM organu
09:30 Zdravlje Da li vam je visok ŠEĆER? Prve SIMPTOME otkrićete na LICU, zato se svako jutro dobro pogledajte u OGLEDALO
21:40 Zdravlje Lekari su otkrili NAJRANIJI simptom DIJABETESA: Ovo je JASAN znak da vam ŠEĆER uništava organizam
11:08 Zdravlje Ovu hranu svakodnevno JEDEMO, a mnogo nam ŠKODI: Zbog nje smo UMORNI i TROMI, a nismo ni svesni koliko nam uništava ZDRAVLJE
11:36 Dom i saveti Globalna kriza zdravlja javlja se zbog OVE namirnice: Ona NIKOME ne treba, a SVI posežu za njom
21:25 Dom i saveti Obavezno PROBAJTE ovo: ČUDNU mešavinu stavite večeras ispod JEZIKA i ujutru ćete se IZNENADITI!
11:10 Zdravlje Štetnije i od ŠEĆERA, a vekovima mislimo da je ZDRAVO: Izbacite ovu namirnicu iz upotrebe dok vam nije napravila HAOS u organizmu
21:40 Zdravlje Čaj morate da pijete isključivo na OVAJ način: Većina dodaje jedan sastojak i ozbiljno ugrožavaju svoje zdravlje!
11:52 Zdravlje Crveni SOK koji EKSPRESNO snižava šećer u krvi: Popijte jednu čašu dnevno UZ OBROK i u roku od NEKOLIKO SATI zameniće vam lekove
17:53 Zdravlje Lepo će vas osvežiti: Pre nego što popijete vodu, u čašu stavite ovo voćku, pravo okrepljenje tokom vrućine
17:20 Poznati Svi su ga znali kao Gagu, Prleta ili Popaja: Iznenadićete se kad čujete koje je pravo ime legendarnog glumca Dragana Nikolića
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:30 Dom i saveti Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta
16:04 Dom i saveti Srbi masovno stavljaju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto
15:41 Dom i saveti Dvorište vam je požutelo: Stručnjaci otkrili kako da spasete travnjak tokom paklenih vrućina